![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hledám pro případ ... To mobo musí vejít: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131196 A to musí mít okna boční panel. To je můj současný: http://pc-coolers.ro/produs.php?id=146 Já vím, rumunština stránkách. Oh, také ne PSU. Můžete mi pomoci? Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kontrola tento jedna, skvělé věci, doufám, že pomůže:)
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Woah. Myslíte si, že moje mobo a Ultra se vejde? Pokud ano, jsem DEFINITIVNÍ dostat to. |
|
| |||
| |||
| Jo, je to in nebo 2 delší, než můj případ a 8800gtx zapadá v mém snadno V případě vejde buď am / ATX nebo ATX a deska je ATX tak tam žádné problémy
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Má dvě CD zátok, viď? Vidím, že je pohodlnější thingy nahoru ke skladování věcí. Woah, hodně děkuji, jsem DEFINITIVNÍ dostat to! ;) |
|
| |||
| |||
| Má 3 I think!
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...8124&doy=12m11
To je případ jsem pomocí loadz prostoru uvnitř 140 mm ventilátor na přední velmi snadné, pokud vaše mod tak do toho:) goto mých internetových stránkách dva viz wot udělal iv tomto případě, pokud váš interasted www.myPCbuild.piczo.com Hope this helps:) Můj systém: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Vlad. Jděte s 900 SW citovaný. Ty prostě nemůže pokazit. Jsme rádi, že na případu zde. Jsem vybudoval řadu systémů v tomto případě. Velmi snadno se stavět do. Vzhledem k rozsahu poloviny své ceně skvěle postavený stejně. Je vhodné si jeden Ultra. Přestože napájecí kabely byly tad obtížné získat v okolí. Ale stále velmi do-moci. Děsivý případ.
|
| |||
| |||
| V devět set? Oh yes! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám Antec 900 případu a jsem opravdu neměl rád to. Nenáviděl fakt, že PSU byl namontován na dně, je to absolutně žádný prospěch pro kabelové vedení. Stále mám ji použít pro pouhých několik týdnů, dokud nebudu upgradovat na coolermaster Stacker 832.