![]() |
|
| |||
| |||
| Ψάχνω για μια υπόθεση ... Αυτό το mobo πρέπει να ταιριάζει: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131196 Και αυτό πρέπει να έχει ένα παράθυρο πλευρά πάνελ. Αυτό είναι το σημερινό: http://pc-coolers.ro/produs.php?id=146 Ξέρω, τόπο αυτό. Ω, επίσης δεν PSU. Μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έλεγχος αυτό ένας από, μεγάλη υπόθεση, ελπίζουμε ότι βοηθά:)
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Woah. Πιστεύετε μου mobo και ένα Ultra θα ταιριάζει; Αν ναι, είμαι ΟΡΙΣΤΙΚΗ να είναι. |
|
| |||
| |||
| Ναι, πρόκειται για ένα ή 2 ίντσες μεγαλύτερη από την υπόθεσή μου και την 8800gtx ταιριάζει στο δικό μου εύκολα Η υπόθεση μπορεί να ταιριάζουν είτε π.μ. / ATX ή ATX και μητρική πλακέτα σας είναι ATX οπότε δεν υπάρχουν προβλήματα
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Έχει δύο CD όρμους, ε; Θεωρώ ότι έχει ένα βολικό thingy στην κορυφή για την αποθήκευση του υλικού. Woah, πολλά ευχαριστώ, είμαι ΟΡΙΣΤΙΚΗ να το! ?) |
|
| |||
| |||
| Θα έχει 3 νομίζω!
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...8124&doy=12m11
αυτή την περίπτωση είμαι loadz με τη χρήση του χώρου μέσα σε 140 χιλιοστά του ανεμιστήρα μπροστά είναι πολύ εύκολο να mod αν σας σε αυτό το πράγμα:) goto δύο βλ. ιστοσελίδα μου WOT iv γίνει για την περίπτωση αυτή, εάν σας interasted www.myPCbuild.piczo.com ελπίδα αυτό βοηθά:) Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Vlad. Πήγαινε με το 900 SW είναι εισηγμένες. Μπορείτε απλά δεν μπορούν να πάνε στραβά. Μας αρέσει εδώ σε αυτή την περίπτωση. Έχω κατασκευαστεί μια σειρά συστημάτων σε αυτή την περίπτωση. Πολύ εύκολο να ενταχθούν. Λαμβάνοντας υπόψη το εύρος των τιμών μέσα την τέλεια χτισμένο επίσης. Αυτό θα εγκαταστήσει Ultra. Αν και η δύναμη των καλωδίων ήταν ένα tad δύσκολο να περίπου. Όμως εξακολουθεί να είναι σε θέση-do. Awesome περίπτωση.
|
| |||
| |||
| Η εννιακόσια; Ω ναι! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω ένα Antec 900 περίπτωση και πραγματικά δεν μου αρέσει. Μισούσε το γεγονός το PSU ήταν τοποθετημένη στο κάτω μέρος, δεν έκανε απολύτως ευνοεί σωλήνων για διαχείριση καλωδίων. Εξακολουθώ να έχω αυτό, χρησιμοποιείται για ένα απλό μερικές εβδομάδες μέχρι να αναβαθμιστούν για να το coolermaster Stacker 832.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 2 PSU σε μια περίπτωση; | pete21 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 11 | 4η Αυγούστου 2008 10:14 |
| Νέα περίπτωση | Cew27 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 5 | 27 Απρ 2008 14:27 |
| Best περίπτωση!?!; | gaza14 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 12 | 5 Απρ 2008 09:24 |
| Η καλύτερη περίπτωση για μένα | Αρσενοκοίτης | Θήκες & Τροφοδοτικά | 5 | 6 Δεκ 2007 02:24 |
| Best υπόθεση; | clintondavidn | Θήκες & Τροφοδοτικά | 7 | 16η Σεπ 2007 06:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |