![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im 'obličje za slučaj ... Ovo treba da stane mobo: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131196 I to treba imati prozor strani ploče. Ovo je moj trenutni jedan: http://pc-coolers.ro/produs.php?id=146 Znam, rumunjski mjestu. Oh, no isto tako PSU. Možete li mi pomoći? Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Provjera ovo jedan, velik slučaju se nadam da pomaže:)
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Woah. Mislite li moj mobo i Ultra će stati? Ako je tako, ja sam uzimajući Definitivno ga. |
|
| |||
| |||
| Da, to je inčnim ili 2 duže nego što je moj slučaj i 8800gtx lako se uklapa u minski Slučaju može stati ni sam / ili ATX i ATX matične ploče koju je ATX pa nema problema
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ona ima dva CD uvalama, zar ne? Vidim da ima prikladne thingy na vrhu za skladištenje stvari. Woah, puno hvala, ja sam uzimajući Definitivno je! ;) |
|
| |||
| |||
| Ima 3 ja mislim!
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...8124&doy=12m11
je to slučaj Im 'koristeći loadz prostora unutar 140mm fan at front vrlo lako ako vaš mod koji u stvari:) goto moje web dvije vidjeti znati iv učinio tom slučaju ako vaš interasted www.myPCbuild.piczo.com nada ovo pomaže:) My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Vlad. Idi na 900 SW citirani. Vi jednostavno ne možete pogriješiti. Mi volimo taj slučaj na ovdje. Sam sagradio niz sustava u ovom slučaju. Vrlo lako se graditi u. S obzirom na raspon cijene njegove sredine vrhunski građena kao dobro. To ćemo stati jedan Ultra. Iako je energetski kabeli bili TAD teško kretati se. Ali još uvijek vrlo do-mogućnosti. Awesome slučaju.
|
| |||
| |||
| U devet stotina? Oh yes! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam Antec 900 slučaju i ja stvarno ne sviđa. Mrzio činjenicu PSU je bio postavljen na dnu, to se apsolutno ne pogoduje kabel za upravljanje. Još uvijek ga ima, a koristi se za samo nekoliko tjedana dok ne nadograđuje na coolermaster stacker 832.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 2 PSU u jednom predmetu? | pete21 | Cases & Power Supplies | 11 | 4. kolovoz 2008 10:14 |
| Novi slučaj | Cew27 | Cases & Power Supplies | 5 | 27. travanj 2008 14:27 |
| Najboljem slučaju!?!? | gaza14 | Cases & Power Supplies | 12 | 5. travanj 2008 09:24 |
| Najboljem slučaju za mene | Peder | Cases & Power Supplies | 5 | 6. prosinac 2007 02:24 |
| Najboljem slučaju? | clintondavidn | Cases & Power Supplies | 7 | 16. Ruj 2007 06:31 |
| Thread Tools | |
| |