![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| I'm looking for eset ... Ez a mobo kell illeszkednie: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131196 És szüksége van egy ablak oldalsó panel. Ez a jelenlegi: http://pc-coolers.ro/produs.php?id=146 Tudom, román oldalon. Ó, nem is PSU. Tudna segíteni? Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ellenőriz ez egyet, nagy ügy, a remény, hogy segít:)
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Woah. Gondolod, hogy én mobo és egy Ultra illeszkedik? Ha igen, én tényleg azt. |
|
| |||
| |||
| Igen, ez egy vagy 2 inch-nél hosszabb az ügyet, és a 8800gtx illik az én könnyen Az ügy elfér akár AM / ATX ATX és te vagy az alaplap ATX ezért nem jelent problémát ott
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| A két CD öblökre, ugye? Látom, van egy kényelmes biszbasz tetejére tárolására cucc. Woah, sok köszönet, én tényleg meg! ;) |
|
| |||
| |||
| A 3 I think!
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...8124&doy=12m11
Ebben az esetben én vagyok a tér használatával loadz belül 140mm fan elején nagyon könnyű mod, ha abba a dolgot:) goto webhelyemen két lásd wot IV teendő ebben az esetben, ha a interasted www.myPCbuild.piczo.com remélem ez segít:) My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Vlad. Menj a 900 SW jegyzik. Ön egyszerűen nem baj. Imádjuk az esetben itt. Már épül számos rendszerek ebben az esetben. Nagyon könnyen építenek be. Figyelembe véve a középkategóriás ár a remekül építette is. Nem lesz alkalmas egy Ultra. Annak ellenére, hogy a tápkábel volt tad nehezen kap körül. De még nagyon sem képes. Félelmetes szó.
|
| |||
| |||
| A kilencszáz? Ó, igen! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy Antec 900 esetben, és tényleg nem tetszik. Utálta az a tény, a tápegység volt szerelve az alján, azt egyáltalán nem kedvez a kábeleket. Én még azt használnak, és csak néhány hétig, amíg nem frissített a coolermaster Stacker 832.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 2 tápegység egy esetben? | pete21 | Cases & Power Supplies | 11 | 4. augusztus 2008 10:14 |
| Új ügy | Cew27 | Cases & Power Supplies | 5 | 27. április 2008 14:27 |
| Legjobb esetben!?!? | gaza14 | Cases & Power Supplies | 12 | 5. április 2008 09:24 |
| The Best Case for Me | Raver | Cases & Power Supplies | 5 | 6. december 2007 02:24 |
| Legjobb esetben? | clintondavidn | Cases & Power Supplies | 7 | 16. Szeptember 2007 06:31 |
| Téma eszközök | |
| |