![]() |
|
| |||
| |||
| אני מחפשת תיק ... זה צריך להתאים mobo: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131196 וזה צריך להיות חלון בצד הפאנל. זהו אחד הנוכחי שלי: http://pc-coolers.ro/produs.php?id=146 אני יודע, רומנית באתר. אה, גם לא PSU. האם אתה יכול לעזור? תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לבדוק זה אחד בחוץ, נהדר מקרה, מקווה שזה עוזר:)
|
| |||
| |||
| Woah. האם אתה חושב שלי mobo ו Ultra יהיה בכושר? אם כן, אני בהחלט מקבל את זה. |
|
| |||
| |||
| כן, זה הוא 2 אינטש או יותר את המקרה ואת 8800gtx נכנס ב שלי בקלות המקרה יכול להתאים גם AM / ATX או ATX ואתה ATX לוח האם הוא לא כל כך יש בעיות
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| יש בו שני דיסקים bays, נכון? אני רואה את זה יש למעלה thingy נוח לאחסון דברים. Woah, המון תודה, אני בהחלט מקבל את זה! ;) |
|
| |||
| |||
| יש לו 3 אני חושב!
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...8124&doy=12m11
זהו מקרה אני משתמש loadz בתוך שטח של 140mm fan בבית מול קלה מאוד אם המשרד שלך לתוך הדברים האלה:) goto האתר שלי לראות שני wot IV לעשות אם זה המקרה שלך interasted www.myPCbuild.piczo.com מקווה שזה עוזר:) המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי Vlad. לך עם 900 SW מצוטט. אתה פשוט לא יכול להשתבש. אנחנו אוהבים את זה המקרה כאן. אני כבר הקים מספר מערכות לתוך זה המקרה. קל מאוד לבנות לתוך. בהתחשב באמצע טווח המחירים שלה superbly בנוי גם כן. הוא יהיה בכושר של Ultra. למרות עוצמת כבלים ילדון היה קשה לנוע. אבל עדיין מאוד-מסוגל לעשות. Awesome מקרה.
|
| |||
| |||
| תשעה מאה? הו כן! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי מקרה ANTEC 900 ואני ממש לא אוהב את זה. שנאתי את העובדה PSU היה רכוב בתחתית, זה עשה שום favours עבור ניהול כבלים. עדיין יש לי את זה, נעשה שימוש רק כמה שבועות עד שאני כדי לשדרג את coolermaster stacker 832.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 2 PSU במקרה אחד? | pete21 | מקרים & ספקי כוח | 11 | 4th אוגוסט 2008 10:14 |
| מקרה חדש | Cew27 | מקרים & ספקי כוח | 5 | -27 לאפריל 2008 14:27 |
| במקרה הטוב ביותר!?!? | gaza14 | מקרים & ספקי כוח | 12 | ה -5 בחודש אפריל 2008 09:24 |
| מקרה הכי טוב בשבילי | Raver | מקרים & ספקי כוח | 5 | 6 דצמבר 2007 02:24 |
| המקרה הטוב ביותר? | clintondavidn | מקרים & ספקי כוח | 7 | 16 ספטמבר 2007 06:31 |
| שרשרת כלים | |
| |