![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I'm looking for atveju ... Šis MOBO turi atitikti: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131196 Ir ji turi turėti lango šoninių panelių. Tai yra mano dabartinio: http://pc-coolers.ro/produs.php?id=146 Žinau, rumunų svetainėje. Oh, taip pat ne PSU. Ar galite padėti? Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikrinti šitas vienas iš, Didžiosios atveju, tikiuosi, kad padeda:)
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Woah. Ar manote, kad mano MOBO ir Ultra tiks? Jei taip, I'm definitely getting it. |
|
| |||
| |||
| Taip, tai yra 2 colių arba ilgiau kaip mano atveju ir 8800GTX telpa į mano lengvai Atveju gali būti tinkami arba AM / ATX ir ATX ir jūs plokštė yra ATX, kad jokių problemų nėra
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Jis turi du CD marių, tiesa? Matau ji patogi thingy viršuje saugojimo įrenginius. Woah, daug Thanks, I'm definitely getting it! ;) |
|
| |||
| |||
| Jis turi 3 manau!
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...8124&doy=12m11
Šiuo atveju aš naudoju loadz erdvės viduje 140mm ventiliatorius priekyje labai lengva mod jei jūsų į šį stuff:) Goto mano svetainę dvi pamatyti WOT IV padaryta šiuo atveju, jei jūsų interasted www.myPCbuild.piczo.com Hope this helps:) Mano sistema: P * L * A * Z * M *
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Vlad. Eiti su 900 SW paskelbimo. Jūs tiesiog negali suklysti. Mums patinka, kad byla dėl čia. Aš pastatyti sistemų skaičių į šią bylą. Labai lengva Įmontuojama. Atsižvelgiant į vidutinės klasės kainą savo puikiai pastatytas taip pat. Jis bus tinkami Ultra. Nors elektros kabeliai buvo tad sunku aplink. Bet vis tiek labai do-able. Awesome atveju.
|
| |||
| |||
| Devyni šimtai? Oh yes! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man Antec 900 atveju ir man tikrai nepatinka. Nemėgstamiausias tai PSU buvo sumontuota apačioje, ji tikrai nėra kabelis valdymo pirmenybę. Aš vis dar turiu jį, naudojami vien tik kelioms savaitėms iki I paaukštintas coolermaster Stacker 832.