![]() |
|
| |||
| |||
| Es meklēju lietas ... Šajā MOBO ir piemērots: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131196 Un tai ir jābūt loga sānu panelī. Šis ir mans pašreizējais: http://pc-coolers.ro/produs.php?id=146 Es zinu, rumāņu vietas. Ak, arī no PSU. Can you help? Pateicība! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārbaudīt šis viens no, lieliski gadījumā, ceru, ka palīdz:)
|
| |||
| |||
| Woah. Vai jūs domājat manu MOBO un Ultra būs piemērots? Ja tā, tad es esmu noteikti kļūst tā. |
|
| |||
| |||
| Jā, tas ir collas vai 2 garāks par manu lietu un 8800gtx pieguļ manējā viegli Gadījumā var ietilpt gan am / ATX un ATX un jūs mātesplatē ir ATX tik nekādu problēmu nav
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Tai ir divas CD līči, labi? Manuprāt tas ir ērts thingy virsū uzglabāšanai stuff. Woah, daudz paldies, es esmu noteikti kļūst it! ;) |
|
| |||
| |||
| Tas ir 3 Es domāju!
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...8124&doy=12m11
Tas ir gadījumā es izmantoju loadz telpas iekšpusē 140mm ventilators priekšā ļoti viegli mod, ja jūsu minētajā stuff:) Goto manā tīmekļa vietnē divus redzēt wot iv darīt, lai šo lietu, ja jūsu interasted www.myPCbuild.piczo.com hope this helps:) Mana sistēma: P * L * * Z * M *
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Vlad. Iet ar 900 SW noteikts. Jūs vienkārši nevar noiet greizi. Mēs mīlam šo lietu šeit. Man būvētas vairākas sistēmas šajā lietā. Ļoti viegli iebūvējamā. Ņemot vērā vidējā segmenta cenu, tās lieliski celta kā labi. Tas būs piemērots Ultra. Kaut gan elektrības kabeļi, tika tad grūti apkārt. Bet joprojām ir ļoti do-able. Awesome gadījumā.
|
| |||
| |||
| Nine Hundred? Ak, jā! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir Antec 900 lietu, un man tiešām nepatika tā. Ienīda faktu PSU tika uzstādīts pie dibena, tas nebija pilnīgi nekāda atbalsta kabeļu vadību. Man joprojām ir tā, kuru izmanto tikai dažas nedēļas līdz es modernizētas, lai coolermaster stacker 832.
|
| Bookmarks |