![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I'm looking for a przypadek ... Mobo to musi mieścić: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131196 I to musi być po stronie panelu okna. To jest mój obecny: http://pc-coolers.ro/produs.php?id=146 Wiem, rumuński witrynie. Och, również nie PSU. Czy możecie mi pomóc? Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sprawdzić to jedna, wielka przypadku nadzieję, że pomoże:)
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Woah. Czy sądzi Pan, mój Mobo oraz Ultra zmieści się? Jeśli tak, I'm definitely getting it. |
|
| |||
| |||
| Tak, to jest cala lub 2 dłużej niż moje sprawy i 8800GTX łatwo mieści się w kopalni Sprawa może dopasować albo am / ATX i ATX i płyty głównej ATX jest więc żadnych problemów nie
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Posiada dwie płyty zatok, prawda? Widzę to wygodny thingy w górę do przechowywania rzeczy. Woah, mnóstwo thanks, I'm definitely getting it! ;) |
|
| |||
| |||
| Ma 3 myślę!
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...8124&doy=12m11
takim przypadku Używam loadz przestrzeni wewnątrz wentylatora 140mm z przodu bardzo łatwy do mod jeśli do tego stuff:) goto mojej stronie dwa patrz wot IV zrobić, aby takim przypadku, jeśli interasted www.myPCbuild.piczo.com Hope this helps:) My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Vlad. Przejście z 900 SW cytowany. Po prostu nie można pomylić. Kochamy, że sprawy tutaj. I've wybudowany kilka systemów w tym przypadku. Bardzo łatwo zbudować pod. Biorąc pod uwagę zakres cen połowie jego budowy, jak również znakomicie. It'll pasują ultra. Chociaż kabli elektrycznych były tad trudno ominąć. Ale nadal bardzo nie-możliwe. Awesome przypadku.
|
| |||
| |||
| W dziewięćset? Oh yes! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam Antec 900 sprawy i ja naprawdę nie podoba. Hated PSU fakt, że został zamontowany na dole, to jednak absolutnie nie sprzyja kabel do zarządzania. I jeszcze to, używane do zaledwie kilku tygodni aż zaktualizowany do coolermaster Stacker 832.
|
| Zakładki |