![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Caut un caz ... Aceasta pentru a se potrivi nevoilor mobo: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131196 Şi ea trebuie să aibă o reacţie fereastra panou. Aceasta este adresa mea de curent: http://pc-coolers.ro/produs.php?id=146 Stiu, site-ul românesc. Oh, de asemenea, nu PSU. Puteţi ajuta? Mulţumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Verifica acesta unul, mare caz, speranţa că vă ajută:)
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Woah. Crezi că-mi şi un mobo Ultra va potrivi? Dacă da, eu sunt definitiv acesta. |
|
| |||
| |||
| Da, este vorba de un centimetru sau 2, mai mult de cazul meu şi 8800GTX se potriveşte cu uşurinţă în mină Cazul poate potrivi fie AM / sau ATX ATX şi placa de bază ATX este astfel încât nu există probleme
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Acesta are două CD golfurile, nu-i asa? Văd că are un convenabil chestia pe sus de stocare de lucruri. Woah, o mulţime de graţie, sunt definitiv-o! ;) |
|
| |||
| |||
| Acesta are 3 cred!
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...8124&doy=12m11
acesta este cazul Sunt folosind loadz de spaţiu interior 140mm fan la fata foarte uşor mod de a-vă în cazul în care lucrurile:) Mergi la site-ul meu două vedea wot IV făcut în acest caz, dacă vă interasted www.myPCbuild.piczo.com sper acest lucru vă va ajuta:) Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut Vlad. Du-te cu 900 SW citat. Tu pur si simplu nu pot merge prost. Ne place acest caz, pe aici. Am construit o serie de sisteme în acest caz. Foarte uşor de a construi în. Având în vedere intervalul de preţ de la mijlocul său superb construit, de asemenea. Se va potrivi un Ultra. Deşi puterea de cabluri au fost într-un loc greu de a lua în jur. Dar încă nu-foarte capabil. Awesome caz.
|
| |||
| |||
| Cele nouă sute? Oh da! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am o Antec 900 caz şi i-adevăr nu place. Urât de fapt PSU a fost montat în partea de jos, acesta a făcut absolut nici favoruri pentru cablul de management. Mai am o, utilizate pentru o simplă până la câteva săptămâni am actualizat la coolermaster stacker 832.
|
| Marcaje |