![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hľadám pre prípad ... To Mobo musí zmestiť: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131196 A to musí mať okná bočný panel. To je môj súčasný: http://pc-coolers.ro/produs.php?id=146 Já vím, rumunský stránkach. Oh, také ne PSU. Môžete mi pomôcť? Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kontrola tento jedna, skvelé veci, dúfam, že pomôže:)
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Woah. Myslíte si, že moje Mobo a Ultra sa vojde? Ak áno, som DEFINITÍVNE dostať to. |
|
| |||
| |||
| Jo, je to in alebo 2 dlhšie, ako môj prípad a 8800GTX zapadá v mojom ľahko V prípade zmestí buď am / ATX alebo ATX a doska je ATX tak tam žiadne problémy
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Má dve CD zátok, viď? Vidím, že je pohodlnejšie thingy hore na skladovanie vecí. Woah, hodně děkuji, jsem DEFINITÍVNE dostať to! ;) |
|
| |||
| |||
| Má 3 I think!
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...8124&doy=12m11
To je prípad som pomocou loadz priestoru vnútri 140 mm ventilátor na prednej veľmi jednoduché, ak vaša mod tak do toho:) goto mojich internetových stránkach dva pozri WOT udělal iv tomto prípade, ak váš interasted www.myPCbuild.piczo.com Hope this helps:) Môj systém: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Vlad. Choďte s 900 SW citovaný. Ty jednoducho nemôže pokazit. Sme radi, že na prípade tu. Jsem vybudoval niekoľko systémov v tomto prípade. Veľmi ľahko sa stavať do. Vzhľadom k rozsahu polovice svojej cene skvele postavený rovnako. Je vhodné si jeden Ultra. Hoci napájacie káble boli tad ťažké získať v okolí. Ale stále veľmi do-moci. Děsivé prípad.
|
| |||
| |||
| V deväťsto? Oh yes! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám Antec 900 prípadu a som naozaj nemal rád to. Nenávidel fakt, že PSU bol namontovaný na dne, je to absolútne žiaden prospech pre káblové vedenie. Stále mám ju použiť pre pouhých niekoľko týždňov, kým nebudem upgradovať na CoolerMaster Stacker 832.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 2 PSU v jednom prípade? | pete21 | Prípady & Napájacie zdroje | 11 | 4. augusta 2008 10:14 |
| Nové veci | Cew27 | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 27. apríla 2008 14:27 |
| Najlepšom prípade!?? | gaza14 | Prípady & Napájacie zdroje | 12 | 5. apríla 2008 09:24 |
| Najlepšia vec pre mňa | Homosexuál | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 6. December 2007 02:24 |
| Najlepšie vec? | clintondavidn | Prípady & Napájacie zdroje | 7 | 16. September 2007 06:31 |
| Thread Tools | |
| |