![]() |
|
| |||
| |||
| Ben bir durumda arıyorum ... Bu mobo uyması gerekir: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131196 Ve bir pencere yan panel olması gerekir. Bu benim mevcut ise: http://pc-coolers.ro/produs.php?id=146 Ben, romence sitesi biliyorum. Aman da PSU. Yardımcı olabilir miyim? Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kontrol etmek bu bir çıkış, büyük bir durumda, umuyorum ki yardımcı olur:)
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Woah. Benim mobo ve Ultra uygun olacak mı? Eğer öyleyse, ben Kesinlikle alıyorum. |
|
| |||
| |||
| Evet, bir inç veya 2 durumda ve 8800GTX uyan uzun madendeki kolay olduğunu Bu durumda ya pm sığdırabilirim / ATX veya ATX ve anakart ATX çok sorun var
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| İki CD koy, tamam mı? Ben şeyler depolanması için üzerine bir thingy var. Woah, teşekkürler çok ben Kesinlikle alıyorum! ;) |
|
| |||
| |||
| Bu 3 Bence var!
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...8124&doy=12m11
Bu ben önde 140mm yelpaze içinde çok kolay şık boşluğu loadz kullanıyorum durumda eğer bunları içine:) Eğer interasted goto Web sitesi iki görmek wot IV Bu durumda yapılır www.myPCbuild.piczo.com Bu yardımcı umut:) Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba Vlad. Olan 900 SW iktibas gitmiş. Sadece yanlış değil. Burada böyle bir durumda seviyorum. Bu durumda bir sistemleri bir dizi inşa ettik. Çok içine yerleştirilebilirler kolaydır. Orta fiyat aralığı göz önüne alındığında onun süper de yaptı. Bir Ultra uygun olacaktır. Her ne kadar güç kabloları biraz kurtulmak için zor oldu. Ama yine de çok işe mümkün. Awesome durumda.
|
| |||
| |||
| Dokuz yüz? Oh evet! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben gerçekten didn't gibi antec 900 durumda ve i var. Gerçek bir PSU altına monte oldu nefret, bu kablo yönetimi için hiç yana yaptım. Hala kadar ben coolermaster istifçi 832 yükselttiyseniz sadece birkaç hafta için kullanılan var.
|
| Bookmarks |