![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я шукаю випадку ... Це плат повинна відповідати: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131196 І вона повинна мати панелі вікна боку. Це мій поточний: http://pc-coolers.ro/produs.php?id=146 Я знаю, Румунська сайт. Ах, також не БП. Чи можете ви допомогти? Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перевіряти цей одну, велику справу, сподіваюся, що допомагає:)
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Woah. Як ви думаєте, моє плат і Ultra підійде? Якщо це так, я безперечно отримати його. |
|
| |||
| |||
| Так, це 2 дюйма або більше, ніж мої справи і 8800GTX вписується в моє легко Випадку може поміститися або AM / ATX та ATX, і ви платі ATX такого не буде жодних проблем
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Він складається з двох CD затоках, вірно? Я бачу, вона має зручні Thingy зверху для зберігання речей. Woah, багато подяки, я виразно доходить! ;) |
|
| |||
| |||
| Він має 3 я думаю!
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...8124&doy=12m11
цьому випадку я використовую loadz з простору всередині 140mm вентилятор на передній дуже просто мода, якщо ваша річ в це:) Перейти свій веб-сайт двох див WOT IV зроблено в цьому випадку, якщо ваш interasted www.myPCbuild.piczo.com сподіваюся, що це допоможе:) Моя система: P * L * A * Z * M *
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Влад. Ідіть з 900-З в лапках. Ви просто не можете піти не так. Ми любимо, що справа тут. Я побудував ряд систем, в цьому випадку. Дуже легко побудувати в. З огляду на середині цінового діапазону своєї прекрасно побудовані також. Вона буде Fit Ultra. Хоча силові кабелі були трохи важче обійти. Але зробити ще дуже-Able. Awesome справи.
|
| |||
| |||
| Дев'ятсот? Ах, так! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я Antec 900 випадок, і я дійсно не подобається. Ненавиділи факт БП був встановлений на дні, це було абсолютно ніякої користі для кабелю управління. Я до сих пір його використовували всього лише кілька тижнів, поки я не підвищено до CoolerMaster укладальником 832.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 2 блоку харчування в одному випадку? | pete21 | Справа & блоки живлення | 11 | 4 серпня 2008 10:14 |
| Нова справа | Cew27 | Справа & блоки живлення | 5 | 27 квітня 2008 14:27 |
| Кращому випадку!!?? | gaza14 | Справа & блоки живлення | 12 | 5 квітня 2008 09:24 |
| Кращі справа для мене | Raver | Справа & блоки живлення | 5 | 6 грудня 2007 02:24 |
| Best Case? | clintondavidn | Справа & блоки живлення | 7 | 16 вересня 2007 06:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |