![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi всеки, ![]() за тези, които се интересуват от преработването на вашия компютър случай това е мое:) актуализация на моя случай не е най-добрият на снимки дори все камерата ми струва цяло състояние ![]() Трябваше да се движи моята DardDrive на на гърба на моя случай, тъй като плазмените топката е давал мене грешката е на силата на звука (необходимо, за да направи грешка, проверете преди зареждащата), но този всички сортирани сега ![]() Аз имам две HardDrive охладители за тях, и аз имам пуснати два часа сини светодиоди в тях за HardDrive дейности не правиш повече на този случай, както аз съм в средата на buiding нов cose направен от сървър случая и да го ще бъде като плазмен топката в тази твърде .... два от тях actelly ![]() http://i124.photobucket.com/albums/p...untitled-3.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc007.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc004.jpg
|
| |||
| |||
| Св. ... * Borat акцент * Eeez niice! * / Borat акцент * Ами .. че сте се погрижили за него сортирани .. му вероятно само снимка. Но изглежда, че феновете са разпенващ преки върху акрилни / плексиглас / perspex / независимо? Може би само аз, но помислих Бих ви казвам, преди да удари PC нагоре!
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали не ти след това още преди години? или е бил някой друг, който изглежда подобно? Така или иначе тя все още изглежда готино, но аз няма да се чувстват достатъчно уверени вършат елегантен както аз не съм много артистичен, така бих се тревожите, че ще изглежда глупаво (които тя вероятно би), и аз няма да може да дойде с моята собствена идея също.
| |||
| |||
Надявам се, че DONT взриви ... е смешно hahanoo им фенове са hardDrive охладители (на твърдия диск е зад него и феновете са разпенващ на тях имам малък от 80 мм вентилатор той perspex прозореца дърпа въздух за тях Цитат:
__________________ |
|
| |||
| |||
| Мда аз афиш отдавна, но още има бен сторил това време ![]() добре, когато имам този стандарт случай тя имаше 120 мм вентилатор бяха плазмените топката беше и много свободно време и bordom и плазма топка аз никога не използва дори и аз го гледам хубав кърлеж и я монтират перфектно (с много рязане на делото следователно не HardDrive багажник LOLи не съм много артистични hehe има купища стъпка по стъпка в мрежата, ако можете да използвате и Jigsaw винт водача му лесно hehe Ако ви харесва този, че всички въпроси, като всеки има собствен вкус имам псевдоним (всички показват не отида), тъй като компонентите спецификационен се чака за нея ... сокет А![]() ![]() Цитат:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Как така ли твърдите дискове там? Аз ще трябва все пак би било по-добре да имаш въздушния поток от всяка страна на устройството?
|
| |||
| |||
| там е не повече място за тях eneywere Покажи и не са кабелите ще достигне до тях ... отвътре случай време DONT премине 25c и там е пространството зад HardDrives. на harddrives трябва да се AOT охладител с тях на охладителиЕверест казва ми harddrive време са 27c и на дънната платка е 26в ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз не съм сигурен дали бих искал тя все пак Аз ще трябва да изберете нещо, което биха искали, и аз имам никакъв представа какво би било, и аз винаги ще намерят нещо нередно с него (то какво съм искал да направя с неща) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обичам тази плазма топка нещо много хубаво
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам такъв случай също Icute lolz, страхотно случай много просторен
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Някой знае дали 3,1 актуализация е по-добре от актуализация на 3,0 аз просто си купих? | Haun | Linux & Алтернативни OS | 0 | 9-ти септември 2009 година 15:43 |
| Трябва да Update USB драйвери Кой ли актуализация? | нов | Общи Софтуер Чат | 8 | 3 юни 2009 07:58 |
| AVG Update От 7,5 до 8,0 | phoenix37 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 23rd Jul 2008 12:43 |
| Защо някои Модификации превръщат в идиоти | link590o | Изключено Тема Дискусия | 1 | 2-ро Jan 2008 19:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |