![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj všichni ![]() pro ty, kteří se zajímají o přizpůsobení PC případě to je moje:) aktualizaci mém případě není nejlepší fotky i ThO fotoaparátu náklady mi štěstí ![]() Musel jsem se přesunout můj DardDrive je na zadní straně můj případ jako plazma kouli bylo mi chyba je na objem (nutné dělat chyby zkontrolovat před bootup), ale to je vše setříděno nyní ![]() Mám dva pevný disk chladiče na ně a jsem vložil dvě modré LED diody v nich na pevný disk činností jsem nedělal už k této věci, jak jsem v polovině buiding nové cose z serveru případě ano a bude s plazma kouli v tomto taky .... dva z nich actelly ![]() http://i124.photobucket.com/albums/p...untitled-3.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc007.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc004.jpg
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Svatého ... * Borat * přízvuk Eeez niice! * / Borat přízvuk * Erm .. Určitě jste se dostali to setříděno .. jeho pravděpodobně jen pic. Ale vypadá to, že fanoušci jsou přímé vyfukování do akrylové / plexisklo / plexisklo / cokoliv? Asi jen já, ale myslel jsem si řekl před PC fouká nahoru!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Což vám po této věkové kategorie z webu? nebo to byl někdo jiný, že to vypadá podobně? Buď jak buď, že stále vypadá cool, ale já jsem nechtěl cítit jistotu dost odvádějí mod as I'm not velmi umělecké tak bych se obával, že by to vypadat blbej (což by pravděpodobně) a já bych neměl být schopen přijít se svou vlastní představu buď.
| |||
| |||
Doufám, že dont vybuchneme být sranda ... hahanoo jejich fanoušci jsou chladiče pevný disk (pevný disk, je za ním a fanoušky jsou vane z nich mají i malý 80mm ventilátor na to plexisklo okna tahem vzduchu v pro ně Citace:
__________________ |
|
| |||
| |||
| yep i posta dávno, ale více se bin udělal čas ![]() i když jsem dostal tuto normu případě měl 120mm ventilátor byly plazmatické míč byl a spoustu volného času a bordom a plazma kouli jsem nikdy použit i ThO roztoč to vypadat pěkně a dokonale ji montovat (s hodně řezání k případu tedy žádný pevný disk regálová lolstejně nejsem velmi umělecké hehe existuje spousta krok kroky na síti, zda můžete používat vykružovačka a šroub řidiče jeho snadnou hehe vám to líbí, to je vše, na čem záleží jako každý má vlastní vkus tam mám přezdívku (všechny show nepasuje), protože komponenty spec je čekání na to ... socket A![]() ![]() Citace:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak jste přišel na pevné disky a tam? I když by se, že by bylo lepší, aby proudění vzduchu na každé straně disku?
|
| |||
| |||
| není větší prostor pro jejich eneywere els i ne, byly kabely dosáhne na ně ... vnitřek případě temps dont přejít 25c a tam je prostor za disky. na disky musí být aot chladiče chladiče s nimi naEverest říká můj pevný disk temps jsou 27c a na desce je 26c ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Citace:
Nejsem si jistý, pokud bych ho i když Já bych si vybrat něco, co by chtěl, a já nemám ponětí, co to bude, a já se vždycky najít něco s tím (je to, co jsem se tak, jako já) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám rád, že plazmatické míč věc velmi pěkné
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám tom případě taky, Icute lolz, velký případ velmi prostorný
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Know-li některý 3.1 Update je lepší než 3.0 Update Jen jsem koupil? | Haun | Linux & Alternativní OS | 0 | 9.září 2009 15:43 |
| Potřebuji Update USB ovladače, který z nich mohu aktualizovat? | nový | Obecné Software Chat | 8 | 3. června 2009 07:58 |
| AVG Update Od 7,5 do 8,0 | phoenix37 | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 23. července 2008 12:43 |
| Proč některé mods odbočit do idioti | link590o | Vypnout Téma diskuze | 1 | 2. ledna 2008 19:17 |
| Thread Nástroje | |
| |