![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σε όλους ![]() για όσους ενδιαφέρονται για την προσαρμογή του pc περίπτωση αυτή είναι η δική μου:) μια ενημέρωση μου περίπτωση δεν αποτελεί την καλύτερη των φωτογραφιών εν τούτοις, ακόμη και η κάμερα μου κόστιζε μια περιουσία ![]() Έπρεπε να μου DardDrive κίνηση της προς το πίσω μέρος μου, όπως το πλάσμα μπάλα που μου ήταν σφάλμα της σχετικά με τον όγκο (που απαιτούνται για να κάνει έλεγχο πριν από σφάλμα εκκίνησης), αλλά όλα thats ταξινομημένο τώρα ![]() Έχω δύο σκληρούς δίσκους για τους ψύκτες και έθεσα δύο μπλε LEDs με τους σκληρούς δίσκους για δραστηριότητες που δεν είμαι πια να κάνει αυτήν την περίπτωση είμαι στη μέση του buiding ένα νέο cose από ένα διακομιστή περίπτωση ναι και θα έχουν πλάσμα μπάλα σε αυτό το πολύ δύο από αυτά .... actelly ![]() http://i124.photobucket.com/albums/p...untitled-3.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc007.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc004.jpg
|
| |||
| |||
| Ιερά ... Προφορά Borat * * Eeez niice!! * / Προφορά Borat * Μ .. βεβαιωθείτε ότι έχετε ταξινομημένο .. το μόνο ίσως την pic. Αλλά φαίνεται ότι οι οπαδοί είναι φυσάει απευθείας πάνω στο ακρυλικό / πλεξιγκλάς / perspex / οτιδήποτε; Μάλλον μόνο εμένα, αλλά θα ήθελα να πω ότι πριν από το PC σας ανατιναχθεί!!
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως δεν έχετε αυτό το post εδώ και πολύ καιρό; ή μήπως ήταν κάποιου άλλου που μοιάζει; Είτε έτσι είτε αλλιώς, εξακολουθεί να προσβλέπει δροσερό, αλλά δεν θα έχουν εμπιστοσύνη κάνει αρκετά mod όπως δεν είμαι πολύ καλλιτεχνική γι 'αυτό θα πρέπει να ανησυχεί για το γεγονός ότι θα εξετάσουμε ηλίθιο (η οποία, κατά πάσα πιθανότητα θα) και δεν θα ήμουν σε θέση να έρθουν με τη δική μου ιδέα, είτε.
| |||
| |||
Ελπίζω ότι dont ανατινάζω είναι αστείο ... hahanoo τους ανεμιστήρες είναι οι ψύκτες σκληρούς δίσκους (τον σκληρό δίσκο είναι πίσω από αυτό και οι οπαδοί τους είναι ανατίναξη έχω ένα μικρό ανεμιστήρα 80 χιλιοστών για τον perspex παράθυρο τράβηγμα στον αέρα για τους Απόσπασμα:
__________________ |
|
| |||
| |||
| Yep i δημοσιεύτηκε πριν από πολύ καιρό, αλλά πιο Μπιν έχει γίνει αυτή τη φορά ![]() καλά, όταν πήρα το εν λόγω πρότυπο υπόθεση είχε ανεμιστήρα ήταν 120 χιλιοστά του πλάσματος μπάλα ήταν και πολύ ελεύθερο χρόνο και bordom πλάσμα μπάλα και ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε i ακάρεως καίτοι είναι όμορφη και τέλεια εξοπλισμένο (με πολλά κοπής σε περίπτωση σκληρούς δίσκους, οπότε δεν rack lolαλλά δεν είμαι πολύ καλλιτεχνική hehe υπάρχει φορτία βήμα από μέτρα σχετικά με την καθαρή, αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παζλ και ένα κατσαβίδι την εύκολη hehe αν σας αρέσει αυτό που έχει σημασία thats όπως ο καθένας έχει εκεί δικό γεύση Πήρα το ψευδώνυμο (όλα δείχνουν δεν πάει), διότι τα στοιχεία είναι spec περιμένουμε πρώτα ... πρίζα A![]() ![]() Απόσπασμα:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πώς να βάλετε το σκληρούς δίσκους εκεί; Θα πρέπει όμως θα ήταν καλύτερα να έχουμε ροή αέρα σε κάθε πλευρά του δίσκου;
|
| |||
| |||
| δεν υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο για να έχουμε τους eneywere Παρουσίαση καλά δεν ήταν τα καλώδια θα φτάσει σε αυτά ... το εσωτερικό περίπτωση temps dont go over 25γ και υπάρχει χώρος πίσω από το HardDrives. η harddrives πρέπει να ΑΟΤ δροσερότερες με τους ψύκτες γιαEverest λέει μου σκληρούς δίσκους temps είναι 27C και η μητρική πλακέτα είναι 26γ ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Δεν είμαι σίγουρος αν θα ήθελα αν είναι Θα πρέπει να επιλέξετε κάτι που θα ήθελα, και δεν έχω ιδέα τι θα είναι, και πάντα θα βρείτε κάτι λάθος με αυτό (είναι σαν αυτό που έχω να κάνω με stuff) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λατρεύω αυτό το πλάσμα μπάλα πράγμα πολύ ωραία
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω και εγώ αυτήν την περίπτωση, Icute lolz, μεγάλη υπόθεση πολύ ευρύχωρα
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Any one know εάν το 3,1 Update είναι καλύτερα από τα 3,0 Ενημέρωση I Just Bought; | Haun | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 9 Σεπτεμβρίου του 2009 15:43 |
| Θα πρέπει να ενημερώσετε USB Οδηγοί Ποια Ένα Είμαι Update; | νέος | Γενικά Λογισμικό Chat | 8 | 3η Ιουν 2009 07:58 |
| AVG Ενημέρωση από 7,5 σε 8,0 | phoenix37 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 23 Ιουλ 2008 12:43 |
| Γιατί ορισμένα mods μετατραπεί σε ηλίθιοι | link590o | Off Topic Συζήτηση | 1 | 2η Ιαν 2008 19:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |