![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav svima ![]() za one koji su zainteresirani za prilagođavanjem računalu slučaju ovo je moja:) ažurirati moj slučaj nije najbolja slika mada ni kameru trošak mi je sreća ![]() Morao sam premjestiti moj DardDrive do leđa moj slučaj kao plazma lopta je davanje mene greška je na jedinici (potrebno napraviti prije pogrešaka bootup), ali taj svi redaju sada ![]() Imam dva rashladnici harddrive na njih i sam stavio dva plava leds u njima za harddrive aktivnosti sam ne radiš više ovom slučaju, kao da sam u sredini buiding novu cose je napravio vanjska strana od poslužitelj slučaj i da će imati jedna plazma lopta u ovaj neki previše .... njih dvojica actelly ![]() http://i124.photobucket.com/albums/p...untitled-3.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc007.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc004.jpg
|
| |||
| |||
| Svetim ... Borat * akcent * Eeez niice! * / Borat akcent * ERM .. da li ste je dobio Internet sortirane .. Vjerojatno samo njegova slika. Ali, izgleda da su se obožavatelji puhanje na izravan akril / pleksiglas / pleksi / što god? Vjerojatno samo mene, ali mislila bih reći prije računalu puše up!
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nije li ovo post dobi ago? ili je to bio netko drugi je to izgleda slično? Bilo kako bilo i dalje izgleda cool, ali ja ne osjećam dovoljno sigurni događaj mod kao Im 'ne vrlo umjetnički, tako bih se zabrinuti da bi izgledati glupo (što bi vjerojatno), a ja ne bi mogla doći se s mojom idejom oba.
| |||
| |||
Nadam se da ga ne dići u zrak ... haha biti smiješninoo ih obožavatelji su harddrive rashladnici (hard disk je iza njega i obožavatelji su puhanje na njima imam malo 80mm fan on na prozoru pleksi vučna zraka u njima Quote:
__________________ |
|
| |||
| |||
| yep ja posted davno, ali još ima vremena kanta to učinio ![]() i kad sam dobila ovaj standard slučaju imao 120mm fan bili plazma lopta je i puno slobodnog vremena i bordom i plazma lopta ja nikada korišten i mada je obol izgledati lijepo i savršeno je opremljena (s puno rezanja do slučaja stoga ne harddrive zupčana loldobro sam ne vrlo umjetnički hehe ima hrpe korak po stepenicama na internetu ako možete koristiti jigsaw a screw driver svojih lako hehe Ako vam se sviđa taj svim pitanjima koja jer svatko ima ima vlastiti ukus ja je dobio nadimak (all show ne ide) jer komponente spec je čekati jer ... socket A![]() ![]() Quote:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kako ste došli stavite tvrdo Pogoni tamo? Ja bi ipak bilo bi bolje da ima protok zraka sa svake strane na disk?
|
| |||
| |||
| nema više prostora da ih eneywere ELS dobro nisu bili kabeli će stići do njih ... unutar slučaju temps dont ići preko 25c a tu je prostor iza HardDrives. u harddrives mora biti aot hladnjaci Hladnjaci s njima naEverest kaže moj harddrive temps su 27c i matične ploče je 26c ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Quote:
Im 'ne siguran ako ja bih ga ipak JA će morati odabrati nešto bih htio, a ja nemam pojma što bi to bilo i ja bih uvijek naći nešto izvrnut sa njom (to je ono što sam kao što mi je činiti stvari s) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volim da plazma lopta jako dobra stvar
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam tom slučaju previše, Icute lolz, odlična slučaju vrlo prostoran
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bilo koji neki znati ako je bilo 3,1 Update Better Than 3.0 Update Upravo sam kupio? | Haun | Linux OS i alternativna | 0 | 9. rujna 2009 15:43 |
| I morate ažurirati USB Vozači kojima je jedna Da li Update? | novo | Općenito Software Chat | 8 | 3. lipnja 2009 07:58 |
| Update AVG Od 7,5 - 8,0 | phoenix37 | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 23. srpnja 2008 12:43 |
| Zašto neki MODs pretvoriti u idiots | link590o | Off Topic Discussion | 1 | 2. siječanj 2008 19:17 |
| Thread Tools | |
| |