![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
szia mindenkinek
![]() azok számára, akik érdeklődnek testreszabása a számítógép esetében ez az enyém:) egy frissítést az én esetemben nem a legjobb képek tho még a kamera nekem a sors ![]() Volt, hogy én DardDrive van a hátulján az ügyet, mint a plazma labda volt, hogy nekem hiba van a hangerő (szükséges, hogy ellenőrizze a hibát, mielőtt bootup), de amit most már minden rendezve ![]() Nekem van két merevlemez hűtők őket, és van hogy két kék LED-ek azok a tevékenységek merevlemez nem vagyok már, hogy ezt jelen esetben én vagyok a közepén buiding új cose készült egy szerver esetében igen, és ez lesz annak A plazma golyó ezt is .... ketten actelly ![]() http://i124.photobucket.com/albums/p...untitled-3.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc007.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc004.jpg
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Szent ...
* * Borat akcentus Eeez niice! * / Borat Accent * Erm .. Győződjön meg róla, hogy megvan rendezve .. hogy valószínűleg csak a kép. De úgy néz ki, mint a rajongók is fúj a közvetlen rá a akril / plexiüveg / perspex / bármi? Lehet, hogy csak nekem, de gondoltam, azt mondanám, hogy a számítógép előtt robban fel!
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ugye ez a korosztály utáni ezelőtt? vagy azt, hogy valaki más, hogy hasonlóan néz ki? Vagy úgy néz ki, de még mindig hideg, de én nem érzem ezt elég magabiztos a mod, mint én vagyok, nem túl művészi így lenne aggódnak, hogy nézd a hülye (ami valószínűleg nem), és azt nem lehet tudni, hogy akár a saját ötlete sem.
|
|||
|
|||
Remélem, dont felrobbantására vicces ... hahanoo őket rajongók a merevlemez hűtők (a merevlemez van mögötte, és a szurkolók is fúj rájuk nekem van egy kis 80mm ventillátor az ő perspex ablak húzás levegő a számukra Idézet:
|
|||
|
|||
|
Ja i posted nagyon régen, de annál bin tenni ebben az időben
![]() jól van ez, ha normál esetben egy 120mm fan volt a plazma labda volt, és sok a szabad idő és bordom és plazma labda sohasem használt i tho ez atkától néz ki, és teljesen felszerelt (és sok esetben a daraboló így nincs merevlemez rack lolés nem vagyok nagyon művészi hehe van rengeteg lépést tett lépéseket a neten, ha tudja használni a kirakós játék és egy csavarhúzó, hogy könnyen hehe Ha tetszik amit minden, ami számít mivel mindenkinek van saját ízlés Megvan a beceneve (minden show no go), mert az alkatrészek spec is várni, hogy ... A aljzat![]() ![]() Idézet:
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Miért tesz a merevlemezeket oda? Én is, bár jobb lenne, hogy a légáramlást mindkét oldalán a meghajtó?
|
|
|||
|
|||
|
nincs több hely azoknak eneywere els
és nem voltak a kábelek el fogják érni a nekik ... belülről esetben temps ne menjen át 25c és van hely mögött merevlemezt. A merevlemezt kell AOT hűvösebb velük a hűtőketEverest mondja én harddrive temps a 27c és az alaplap 26c ![]()
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Nem vagyok benne biztos, ha azt szeretné, hogy bár Azt is választhatják, amit szeretne, és fogalmam sincs, hogy mi lenne, és én is mindig talál valami nem stimmel vele (ez az, amit én, mint a stuff I do)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Imádom ezt a labdát a plazma dolog nagyon szép
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Azt, hogy ez esetben is Icute lolz, nagy ügy nagyon tágas
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|