![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי לכולם ![]() עבור אלו המעוניינים להתאים אישית את המחשב במקרה הזה הוא שלי:) עדכון של התיק שלי לא הכי טוב של תמונות אפילו tho לי את המצלמה עלות הון ![]() הייתי צריך להזיז את DardDrive של אל חזור של המקרה שלי בתור פלסמה הכדור היה נותן לי על השגיאה של נפח (יש צורך לבצע בדיקה לפני האתחול שגיאה) אבל כל thats מיון עכשיו ![]() יש לי שני HardDrive coolers עליהם ואני חייב לשים שני כחול leds בהם HardDrive עבור פעילויות איני עושה את זה יותר כמו מקרה אני במרכז buiding חדש cose התמזמזנו של השרת ועל כן במקרה זה יהיה צורך א פלסמה זה כדור אחד יותר מדי .... שניים מהם actelly ![]() http://i124.photobucket.com/albums/p...untitled-3.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc007.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc004.jpg
|
| |||
| |||
| הקודש ... Borat המבטא * * Eeez niice!! * / Borat המבטא * Erm .. בטוח יש לך את זה מיון .. את כנראה רק pic. אבל זה נראה כאילו הם אוהדים את נשוב ישירה על גבי אקריליק / plexiglass / פרספקס / מה? אבל כנראה רק אני חשבתי שאני רוצה לומר לפני מכות על המחשב!!
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא לפרסם את זה לפני הגילאים? או שזה היה מישהו אחר זה נראה דומה? בכל מקרה זה עדיין נראה רגוע, אבל אני לא מרגיש בטוח מספיק עושים כמו "המשרד" אני מאוד לא אמנותית כל כך הייתי מודאג כי זה ייראה טיפשי (שבו הוא כנראה היה) ואני לא יוכל לבוא עם הרעיון שלי גם.
| |||
| |||
אני מקווה שזה dont לפוצץ להיות מצחיק ... hahanoo אותם אוהדים הם hardDrive coolers (הכונן הקשיח הוא מאחורי אותה הם אוהדים את נפיחה עליהם יש לי קטן 80mm הוא מעריץ על פרספקס חלון משיכת אוויר עבור אותם
__________________ |
|
| |||
| |||
| אני כן פורסם לפני הרבה זמן, אבל יש עוד זמן לעשות את זה bin ![]() גם כאשר יש לי תקן זה מקרה זה היה 120mm fan היו פלסמה ו הכדור היה הרבה זמן פנוי ואת bordom ו פלסמה הכדור אני אף פעם לא השתמשנו בו שמץ tho אני נראה טוב והוא מותאם באופן מושלם (עם הרבה על המקרה של גזירה לכן לא HardDrive דפופה LOLגם אני לא ממש אמנותית hehe יש המון שלבים Step By ברשת אם אתה יכול להשתמש jigsaw וכן קל לדפוק את הנהג hehe אם אתה אוהב את זה כל מה שחשוב thats כמו כל אדם יש טעם משלו יש לי את הכינוי (הצג הכל אין מה לעשות), כי הרכיבים spec הוא לחכות אותו שקע א ...![]() ![]()
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איך אתה שם את שם כוננים קשיחים? הייתי חייב למרות שזה יהיה יותר טוב להיות airflow בכל צד של הכונן?
|
| |||
| |||
| אין יותר מקום כדי שיהיה להם eneywere els ובכן, לא היו כבלים תגיע אליהם ... מבפנים מקרה temps dont לעבור על 25c ויש מרחב מאחורי HardDrives. את חייבת להיות harddrives Cooler aot איתם על coolerseverest אומר harddrive temps שלי הם 27c ואת לוח האם הוא 26c ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני לא בטוח אם אני רוצה את זה בכל זאת הייתי צריך לבחור משהו שאני רוצה, ואין לי מושג מה זה יהיה, ואני הייתי תמיד מוצאים משהו לא בסדר עם זה (זה מה שאני אוהב עם הדברים שאני עושה) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני אוהב את הכדור פלסמה דבר מאוד נחמד
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי גם במקרה זה, Icute lolz, נהדר מקרה מאוד מרווח
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כל אחד יודע אם עדכון 3.1 הוא יותר טוב מאשר עדכון 3.0 רכשתי? | Haun | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 9 ספטמבר 2009 15:43 |
| אני צריך לעדכן מנהלי התקן USB איזו האם אני מעדכן? | חדש | כללי תוכנות צ 'אט | 8 | 3rd יוני 2009 07:58 |
| ממוצע העדכון של 7.5 ל 8.0 | phoenix37 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 23 יולי 2008 12:43 |
| למה כמה mods להפוך Idiots | link590o | דיון Off topic | 1 | 2nd ינואר 2008 19:17 |
| שרשרת כלים | |
| |