![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi everyone ![]() tiems, kurie domisi tinkinti savo kompiuterio atveju tai mano:) mano atveju atnaujinimas nuotraukų geriausių net tho fotoaparatų kainos man laimės ![]() Man teko perkelti savo DardDrive's "mano atveju plazmos rutulys atgal buvo duoti man klaida naujo tūris (reikia padaryti klaida patikrinti prieš bootup), bet thats visus surūšiuoti dabar ![]() Turiu du diską aušintuvai ant jų ir turiu pateikti dvi mėlynos lemputės, jų diską veikla nesu nebereikia daryti šiuo atveju, kaip aš į statyba naują cose pagamintas iš serverio, jei ir taip bus atsižvelgdamas viduryje Plazma kamuolys šioje irgi .... du iš jų actelly ![]() http://i124.photobucket.com/albums/p...untitled-3.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc007.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc004.jpg
|
| |||
| |||
| Šventosios ... * Borat akcentu * Eeez niice! * / Borat akcentas * Erm .. ar turite ji surūšiuoti .. jos tikriausiai tik pav. Bet atrodo, ventiliatoriai pučia tiesiogiai ant akrilo / stiklas / Perspex / kokia? Tikriausiai tik man, bet maniau Norėčiau pasakyti prieš kompiuterį blows up!
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar ne jūs po šio amžiaus atgal? arba tai buvo kažkieno kito, kad atrodo panašus? Bet kuriuo atveju jis vis dar atrodo kietas, bet aš ne tikri pakankamai daro mod nes aš nesu labai meno todėl norėčiau būti neramu, kad jis atrodys kvailas (tai turbūt būtų), ir aš negalės ateiti su mano paties mintis arba.
| |||
| |||
I hope it dont susprogdinti ... juokingas hahaNoo jų gerbėjams HARDDRIVE šaldytuvai (kietasis diskas yra už jį ir ventiliatoriai pučia ant jų aš mažas 80mm ventiliatorius ant jo Perspex langą traukiant orą jiems Citata:
__________________ |
|
| |||
| |||
| Yep I posted seniai, bet daugiau turi bin padaryta šį kartą ![]() ir kai aš pamačiau šį standartą atveju ji 120mm FAN buvo plazmos kamuolys buvo ir laisvo laiko ir bordom ir plazmos kamuolys i partija niekada nesinaudojo erke i tho ji atrodo graži ir ji puikiai įrengtas (su pjovimo teismų aikštelė taigi ne HARDDRIVE Rack lolir nesu labai meno hehe yra apkrovų žingsnis žingsnius net jei jūs galite naudoti dėlionės ir atsuktuvą jos lengvai hehe Jei tau patinka tai thats kad visi klausimai nes kiekvienas turi ten savo skonį I got slapyvardį (ne visi parodyti ne daugiau), nes komponentai spec yra palaukti, kol ji ... lizdas![]() ![]() Citata:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kodėl jūs įdėti diskų yra? Aš noriu, kad nors būtų geriau, kad oro srauto kiekviename iš disko pusėje?
|
| |||
| |||
| nėra daugiau galimybių juos eneywere els ir ne buvo kabeliai pasieks jiems ... viduje atveju temps dont go virš 25C ir ten yra vieta už harddrives. harddrives turi būti AOT aušintuvas su jais aušintuvaiEverest sako mano kietajame diske temps yra 27c ir Portatiles 26c ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Citata:
Nežinau, jei aš noriu nors Aš turiu rinktis ką norėčiau ir aš neturiu supratimo, kas tai būtų, ir aš visada rasite kažkas negerai su ja (it's what I'm like su stuff I do) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I love that plazmos rutulys dalykas labai gražus
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš tokiu atveju irgi Icute lol, Didžiosios atveju labai talpus
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Bet vieną žinau, jei 3,1 naujinimas yra geriau nei 3.0, Aš ką tik nupirko? | Haun | Linux & Alternative OS | 0 | 9 rugsėjis 2009 15:43 |
| Noriu atnaujinti USB tvarkykles, kurių viena man atnaujinti? | naujas | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 8 | 3 birželis 2009 07:58 |
| AVG Atnaujinti Nuo 7,5-8,0 | phoenix37 | Virus, Spyware & Security | 3 | 23 liepa 2008 12:43 |
| Kodėl kai Modifikacijos paversti idiotai | link590o | Off Topic Discussion | 1 | 2 sausis 2008 19:17 |
| Temos įrankiai | |
| |