![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi everyone ![]() tiem, kuri interesējas pielāgot savu pc gadījumā tas ir mans:) atjauninājums manā gadījumā nav labākais attēlu pat tho fotoaparāta cena man laime ![]() Man bija pārvietot manas DardDrive ir uz aizmuguri Manā gadījumā, kā plazmas bumbiņu bija kas man kļūda's on apjomu (kas vajadzīgi, lai to kļūdu pārbaude pirms bootup), bet thats visi sorted tagad ![]() Man ir divas Harddrive dzesētāji par tiem un esmu divas zilas diodes, kas viņus Harddrive darbību esmu nedara vairs to šajā gadījumā es esmu vidū buiding jaunu cose izgatavotas no servera gadījumā un, jā, būs, kam plazmas bumbiņu šajā vienā pārāk .... divi no tiem actelly ![]() http://i124.photobucket.com/albums/p...untitled-3.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc007.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc004.jpg
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Svēts ... * Borat akcents * Eeez niice! * / Borat akcents * Erm .. pārliecināts, tev ir sakārtoti .. tās iespējams tikai pic. Bet izskatās, ka fani ir pūš tieši uz akrila / plexiglass / Perspex / kāds? Varbūt tikai man, bet domāju, ka es teiktu, pirms datora sitieniem up!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai tu pēc šī vecuma ago? vai varbūt kāda cita, kas izskatās līdzīgs? Katrā ziņā tas joprojām izskatās cool, bet es nejūtos pārliecināts pietiekami dara mod kā es neesmu ļoti mākslinieciska, lai es būtu bažas, ka tas izskatās stulbs (kam tas droši vien), un es nebūtu spējīgs nākt klajā ar savu ideju vai nu.
| |||
| |||
Es ceru, ka tas dont uzspridzināt ... būtu smieklīgi hahanoo viņiem fani ir Harddrive dzesētāji (cietais disks ir aiz tā, un fani ir pūš uz tiem man maza 80mm ventilatoru viņš Perspex logu velkot gaisu uz tiem Quote:
__________________ |
|
| |||
| |||
| yep I ievietojis ilgu laiku atpakaļ, bet vairāk ir bin izdarījusi laika ![]() labi, kad es dabūju šo standartu gadījumā tas bija 120mm ventilatoru bija plazmas bumbiņu bija un daudz brīva laika un bordom un plazmas bumbiņu i nekad neizmanto i tho tā ērce izskatās jauka un tas aprīkots perfekti (ar daudz griešanas ar tiesu līdz ar to nav Harddrive plaukts lolarī neesmu ļoti mākslinieciska hehe nav slodzes, soli pa soļiem neto, ja jūs varat izmantot atjautības un skrūvgriezi tās viegli hehe ja jums patīk thats visu šo jautājumu jo katram cilvēkam ir tur sava garša i got segvārdu (visi neuzrāda iet), jo detaļas spec ir jāgaida, lai tā ... socket![]() ![]() Quote:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāpēc jūs varēsiet ievietot cietos diskus tur? Es būtu gan būtu labāk, lai ir gaisa plūsma uz katru pusi no diska?
|
| |||
| |||
| nav daudz vietas, lai tos eneywere els arī ne tika kabeļi sasniegs viņiem ... iekšpuses gadījumā temps dont iet virs 25C un ir telpa aiz HardDrives. harddrives jābūt AOT dzesētājs ar tām dzesēšanasEverest saka mana Harddrive temps ir 27.c un mātesplatē ir 26c ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es neesmu pārliecināts, vai es vēlētos tomēr Es būtu izvēlēties kaut ko vēlos, un man nav ne jausmas, kas tas varētu būt, un es vienmēr atradīs kaut kas nav kārtībā ar to (tas, ko es esmu kā ar stuff, I do) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man patīk, ka plazmas bumbiņu lieta ļoti jauks
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es šajā gadījumā arī Icute lolz, liels lieta ir ļoti ietilpīgs
![]() |
|
| Bookmarks |