![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi everyone ![]() dla tych, którzy są zainteresowani dostosowywania komputera przypadku jest to moja:) aktualizację moim przypadku nie najlepszych zdjęć nawet tho kamery koszt mnie fortunę ![]() Musiałem przenieść moje DardDrive na powrót do mojego przypadku plazmy piłka dawał mi błąd jest na objętość (potrzebne do przeprowadzenia sprawdzenia przed bootup błąd), ale wszystkie thats posortowane teraz ![]() Mam dwa dysków twardych chłodnic na nich i mam umieścić dwie niebieskie diody LED w nich dysków twardych działalności nie robi już do tej sprawy, tak jak Ja jestem w środku buiding nowego cose wykonane z serwerem sprawy i tak będzie mieć plazmowym piłkę w ten zbyt .... dwa z nich actelly ![]() http://i124.photobucket.com/albums/p...untitled-3.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc007.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc004.jpg
|
| |||
| |||
| Święty ... * * Borat akcent Eeez niice! * / Borat akcentem * Erm .. pewność, you've got it posortowane .. jej prawdopodobnie tylko pic. Ale wygląda na to, że fani są bezpośrednie dmuchanie na akryl / pleksiglas / Perspex / cokolwiek? Chyba tylko mnie, ale thought I'd say przed komputera blows up! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy nie można po tym wieku temu? czy też ktoś inny, że to wygląda podobnie? W każdym razie wciąż wygląda super, ale nie czuje się na tyle pewny ten mod jak nie jestem tak bardzo artystyczne będę się martwić, że będzie wyglądać głupi (który prawdopodobnie będzie) i nie byłbym w stanie przyjść z własnej albo pomysł.
| |||
| |||
Mam nadzieję, że dont rozpieprzyć być zabawny ... hahanoo ich fani są chłodnice dysków twardych (dysk twardy jest za nim, a fani są dmuchanie na nich Mam mały 80mm wentylator na pociągnięcie on Perspex okna powietrza w ich Cytat:
__________________ |
|
| |||
| |||
| yep napisałem dawno temu, ale nie więcej bin zrobić tym razem ![]() dobrze, kiedy dostałem tę normę przypadku było 120mm wentylatorem były osocza piłka była i dużo wolnego czasu i bordom i osocza piłkę i nigdy nie używał i mimo to maleństwo wygląda miło i doskonale wyposażonych (z partii do cięcia przypadku stąd nie ma dysków twardych rack lolJestem również bardzo artystycznych hehe nie istnieje wiele krok po kroki w sieci, jeśli można użyć układanki i śruby kierowca jej łatwo hehe if you like it thats wszystkich sprawach jak nie każdy ma własny gust i dostał pseudonim (wszystkie pokaż no go), ponieważ składniki spec jest poczekać na socket A to ...![]() ![]() Cytat:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| How come you umieścić tam dyski twarde? Chciałbym mieć chociaż lepiej byłoby mieć powietrza na każdej stronie dysku?
|
| |||
| |||
| nie ma więcej miejsca na ich eneywere pokaż również nie były kable dotrzeć do nich ... wewnątrz przypadku temps dont przejść 25c i nie ma miejsca za HardDrives. w harddrives należy AOT chłodnicy z nimi chłodnic wEverest mówi mój dysków twardych temps są 27c a płyta jest 26c ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Cytat:
I'm not sure if I would like it though I będzie musiał wybrać coś Chciałabym, a nie mam pojęcia, które byłyby, i będę zawsze znaleźć coś nie tak z nim (it's what I'm like z rzeczy zrobić) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I love that osocza piłka rzeczą bardzo ładne
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam takim przypadku również Icute lolz, wielki przypadku bardzo pojemny
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|