![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj všetci ![]() pre tých, ktorí sa zaujímajú o prispôsobenie PC prípade to je moje:) aktualizáciu mojom prípade nie je najlepšie fotky i Tho fotoaparátu náklady mi šťastie ![]() Musel som sa presunúť môj DardDrive je na zadnej strane môj prípad ako plazma guľu bolo mi chyba je na objem (nutné robiť chyby skontrolovať pred bootup), ale to je všetko Zoradené teraz ![]() Mám dva pevný disk chladiča na ne a som vložil dve modré LED diódy v nich na pevný disk činností jsem nedělal už k tejto veci, ako som v polovici buiding nové cose z servera prípade áno a bude sa s plazma kouli v tomto taky .... dvaja z nich actelly ![]() http://i124.photobucket.com/albums/p...untitled-3.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc007.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc004.jpg
|
| |||
| |||
| Svätého ... * Borat * prízvuk Eeez niic! * / Borat prízvuk * Erm .. Určite ste sa dostali to Zoradené .. jeho pravdepodobne len pic. Ale vyzerá to, že fanúšikovia sú priame vyfúknutie do akrylovej / plexisklo / plexisklo / čokoľvek? Asi len ja, ale myslel som si povedal pred PC fúka hore!
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo vám po tejto vekovej kategórie z webu? alebo to bol niekto iný, že to vyzerá podobne? Buď ako buď, že stále vyzerá cool, ale já jsem nechtěl cítiť istotu dost odvádzajú mod as I'm not veľmi umeleckej tak by som sa obával, že by to vyzerať blbej (čo by pravdepodobne) a já bych nemal byť schopný prísť sa svoju vlastnú predstavu buď.
| |||
| |||
Dúfam, že dont vybuchne byť sranda ... hahanoo ich fanúšikovia sú chladiče pevný disk (pevný disk, je za ním a fanúšikmi sú vane z nich majú aj malý 80mm ventilátor na to plexisklo okná ťahom vzduchu v pre nich Citácia:
__________________ |
|
| |||
| |||
| yep i posta dávno, ale viac sa bin udělal čas ![]() aj keď som dostal túto normu prípade mal 120mm ventilátor boli plazmatické loptu bol a veľa voľného času a bordom a plazma guľu som nikdy použitý aj Tho roztoč to vyzerať pekne a dokonale ju montovať (s hodně rezanie k prípadu teda žiadny pevný disk policová lolrovnako nejsem veľmi umeleckej hehe existuje spousta krok kroky na sieti, či môžete používať vykružovačka a skrutku vodiča jeho ľahkú hehe vám to páči, to je všetko, na čom záleží ako každý má vlastný vkus tam mám prezývku (všetky show nepasuje), pretože komponenty spec je čakanie na to ... socket A![]() ![]() Citácia:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ste prišiel na pevné disky a tam? I keď by sa, že by bolo lepšie, aby prúdenie vzduchu na každej strane disku?
|
| |||
| |||
| nie je väčší priestor pre ich eneywere els aj nie, boli káble dosiahne na ne ... vnitřek prípade temps dont prejsť 25c a tam je priestor za disky. na disky musia byť AOT chladiča chladiča s nimi naEverest hovorí môj pevný disk temps sú 27c a na doske je 26c ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nie som si istý, ak by som ho aj keď Já bych si vybrať niečo, čo by chcel, a já nemám ponětí, co to bude, a já se vždycky nájsť niečo s tým (je to, čo som sa tak, ako ja) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám rád, že plazmatické loptu vec veľmi pekné
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám tom prípade taky, Icute lolz, veľký prípad veľmi priestranný
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|