![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Поздрав свима
![]() за оне који су заинтересовани за прилагођавањем рачунару случају ово је моја:) модернизирати мој случај није најбоља слика мада ни камеру костим ми је срећа ![]() Морао сам покрет мој ДардДриве до леђа мој случај као плазма лопта је давање мене грешка је на јединици (потребно направити пре грешака боотуп), али тај сви редају сада ![]() Имам два расхладници харддриве на њих и сам ставио два плава ледс у њима за харддриве активности сам не радиш више овом случају, као да сам у средини буидинг нову цосе је направљен ван од служење случај и да ће имати једна плазма лопта у овај неки превише .... њих двојица ацтеллы ![]() хттп://и124.пхотобуцкет.цом/албумс/п...унтитлед-3.јпг хттп://и124.пхотобуцкет.цом/албумс/п...отос/пц007.јпг хттп://и124.пхотобуцкет.цом/албумс/п...отос/пц004.јпг
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Светим ...
Борат * акценат * Ееез ниице! * / Борат акценат * ЕРМ .. да ли сте је добио Интернет распоређене .. Вероватно само његова слика. Али, изгледа да су се обожаватељи пухање на директан акрил / плексиглас / плекси / шта год? Вероватно само мене, али мислила бих рећи пре рачунару пуше уп!
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Није ли ово пост узраста аго? или је то био неко други је то изгледа слично? Било како било и даље изгледа цоол, али ја не осећам довољно сигурни догађај мод као Им 'не врло умјетнички, тако бих се забринути да би изгледати глупо (што би вероватно), а ја не би могла доћи се са мојом идејом оба.
|
|||
|
|||
Надам се да га не дићи у ваздух ... хаха бити смешниноо их обожаватељи су харддриве расхладници (хард диск је иза њега и обожаватељи су пухање на њима имам мало 80мм фан он на прозору плекси вучна ваздуха у њима Куоте:
|
|||
|
|||
|
ыеп ја постед давно, али још има времена канта то учинио
![]() и кад сам добила овај стандард случају имао 120мм фан били плазма лопта је и пуно слободног времена и бордо и плазма лопта ја никада коришћен и мада је оболи изгледати лепо и савршено је опремљена (са пуно резања до случаја стога не харддриве зупчана лолдобро сам не врло уметнички хехе има хрпе корак по степеницама на интернету ако можете користити јигсау а сцреу дривер својих лако хехе Ако вам се свиђа тај свим питањима која јер свако има има сопствени укус ја је добио надимак (алл схоу не иде) јер компоненте спец је чекати јер ... соцкет А![]() ![]() Куоте:
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Како сте дошли ставите тврд Погони тамо? Ја би ипак било би боље да има проток ваздуха са сваке стране на диск?
|
|
|||
|
|||
|
нема више простора да их енеыуере ЕЛС
добро нису били каблови ће стићи до њих ... унутар случају Темпс донт ићи преко 25ц а ту је простор иза ХардДривес. у харддривес мора бити аот фрижидери Фрижидери са њима наЕверест каже мој харддриве Темпс су 27ц и матичне плоче је 26ц ![]()
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Им 'не сигуран ако ја бих га ипак ЈА ће морати одабрати нешто бих хтео, а ја немам појма што би то било и ја бих увек наћи нешто неправда са њом (то је оно што сам као што ми је чинити ствари с)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Волим да плазма лопта јако добра ствар
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имам том случају превише, Ицуте лолз, одлична случају врло просторан
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|