![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| merhaba herkes ![]() o Bu benim PC durumda özelleştirmeye ilgi için:) Benim durumumda bir güncelleme resimleri en iyi hatta kamera tho Bana bir servete mal ![]() Ben DardDrive taşımak için plazma topu olarak davanın arka için bana hata verirken ses var (önyükleme önce hata kontrolü yapan) ihtiyaç vardı ama şimdi tüm sıralama şu ![]() Ben ve yeni bir COSE'nin bir sunucu davanın yapılmış buiding evet o sahip olacaktır ortasında yaşıyorum artık bu durum için yapmıyorum ben onları sabitdisk faaliyetleri iki mavi LED koydum onları ve i iki sabitdisk soğutucu var Bu çok .... ikisinin actelly bir plazma top ![]() http://i124.photobucket.com/albums/p...untitled-3.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc007.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc004.jpg
|
| |||
| |||
| Kutsal ... * Borat aksan * Eeez niice! * / Borat aksan * Hımm .. emin bunu .. sıralama var ve muhtemelen sadece resim. Ancak hayranları benziyor doğrudan akrilik üzerine üfleme vardır / plastik cam / camdan hafif dayanıklı şeffaf / ne? Büyük olasılıkla bana ancak I'd say düşündüm önce PC'nize darbeler kadar!
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu yaştan önce yayında değil mi? veya bir başkası da benzer's? Her iki yöntemde de serin hala görünüyor, ama emin böylece bu aptal (ki büyük ihtimalle) ve ben gelmek mümkün olmayacağını da görüneceğini endişeli olacağını olarak çok sanatsal değilim yeterli bir MOD yaptığını düşünüyorsanız wouldn't kadar kendi fikir ya.
| |||
| |||
i dont patlamak ... komik olmak haha umutnoo onları hayranları için sabitdisk soğutucu vardır (sabit sürücü arkasında olduğu ve hayranları onları i o camdan hafif dayanıklı şeffaf pencerede için hava çekerek küçük bir 80mm hayranı var üfleme bulunmaktadır Alıntı:
__________________ |
|
| |||
| |||
| evet ben uzun zaman önce gönderilen ancak daha Bin bu sefer yaptı ![]() I tho bu böceği kullanmıyordum iyi ben bir 120mm hayranı vardı bu standart durumda var plazma top ve serbest zaman ve bordom ve bir plazma topu i çok güzel oldu bakmak ve mükemmel durumda kesim için bir sürü (ile donatılmış dolayısıyla hiçbir sabitdisk rafı lolEğer parçalı bir vida sürücüsünü kullanabilirsiniz iyi çok sanatsal değilim hehe orada net üzerinden adım adım bir yük ise bu çok kolay hehe Eğer tüm bu konularda şu gibi olarak Herkes kendi zevkinize Ama (tüm göstermek imkânsız) çünkü bileşenleri özel bunun için beklemek olduğunu ... soketine bir takma adı var![]() ![]() Alıntı:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nasıl orada sabit sürücüler etmek mi? Ben de daha iyi olurdu sürücünün her tarafında hava akımı olması gerekir?
|
| |||
| |||
| Orada eneywere ELS onları için daha fazla room iyi değil kendilerine ulaşması için kablolar ... edilen iç durumda temps üzerinden 25c git dont ve orada HardDrives arkasına alan. bu harddrives aot onlarla soğutucular üzerinde serin olmalıdırEverest benim sabitdisk temps 27c söylüyor ve anakart 26c olduğunu ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Eğer ben de onu istiyorum emin değilim Ben gibi bir şey tercih etmesi gerekir ve bu ne olurdu hiç bir fikrim yok, ben her zaman bir sorun bulmak da (bu ben öyle şeylerle nasıl yaşıyorum) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben o plazma top şey çok güzel bir aşk
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben de, çok geniş Icute lolz, harika durumda bu durumda var
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
![]() |
|
| Bookmarks |