![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Привіт Усім
![]() Для тих, хто зацікавлений в налагодженні комп'ютера випадку це моє:) Оновлення мого справи не кращі фотографії Тхо навіть камера коштувала мені цілий статок ![]() Мені довелося перемістити мій DardDrive в глибині моєї справи в якості плазмового кулі давав мені помилку на обсяг (необхідно зробити помилку перевірки до завантаження) але це і все відсортовано зараз ![]() У мене є два HardDrive кольорів на них, і мені поставили два синіх світлодіодів в них для діяльності HardDrive не роблю більше в цьому випадку, як я перебуваю в середині Будівельна нових Cose зроблені з сервера справа і нехай буде з плазмовий кулю в цьому теж одна .... два з них actelly ![]() http://i124.photobucket.com/albums/p...untitled-3.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc007.jpg http://i124.photobucket.com/albums/p...otos/pc004.jpg
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Свята ...
Борат акцентом * * Eeez Niice! * / Борат акцентом * Ерм .. впевненими, що ви отримали його відсортовано .. свою ймовірно, просто ПОС. Але, схоже, вентилятори дмуть на прямі акрилові / оргскло / Perspex / якась? Ймовірно, тільки мені, але думав, що я кажу перед комп'ютером вибухає!
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Хіба ви не пост це давним-давно? або це був хтось, схоже? Так чи інакше все одно виглядає чудово, але я б не відчувати себе достатньо впевнено робити моделювання як я не дуже художньо так що я б турбувався, що вона буде виглядати нерозумно (які він, ймовірно, будуть), і я б не змогла прийти з моєю власною ідеєю небудь.
|
|||
|
|||
Я сподіваюся, що Dont підірвати б смішно ... HahaNoo їх прихильників жорсткого диска охолоджувачі (жорсткий диск стоїть за ним і вентилятори дмуть на них у мене є маленький 80-мм вентилятор на його Perspex вікна потягнувши повітря для них Цитата:
|
|||
|
|||
|
Та я розмістив давно, але ще більше Бен зробив на цей раз
![]() добре, коли я отримав цю стандартну випадку вона була 120-мм вентилятора плазми м'яча було і багато вільного часу і bordom і я плазмових кулі ніколи не використовував я Тхо це кліщ добре виглядати і відмінно вписується (з великою кількістю різання зі справою отже, немає HardDrive LOL стійкуа я не дуже художньо Hehe є навантажень крок за кроків з чистого Якщо ви можете використовувати лобзик і викрутка свої легені Хе-хе Якщо подобається, Це все, що має значення як кожен з них був свій смак і отримав прізвисько (усього шоу No Go), оскільки компоненти специфікація чекати його ... сокета![]() ![]() Цитата:
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Як же ти поставив жорсткі диски там? Я б хоча було б краще мати потоку на кожній стороні диска?
|
|
|||
|
|||
|
немає більше місця, щоб вони eneywere ELS
також не були кабелів дійде до них ... всередині Temps випадку Dont Go над 25C і є простір за жорсткі диски. жорсткі диски повинно бути AOT кулер з ними кольорів наЕверест каже мій жорсткий диск Temps є 27c та плати 26C ![]()
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Я не впевнений, якщо б я хотіла б, хоча Я б вибрати щось я хотів би, і я поняття не маю, що це буде, і я завжди знайдете щось неправильно з ним (це, що я, як з речами я)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я люблю цю річ плазмових кулі дуже приємно
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я тоді теж Icute LOLZ, велика справа дуже просторо
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|