![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Имам ред на високоговорителите зад мен, които си направих, и един от тях е <1 степен разклатен .. но сега съм забелязал, че винаги annoys ме!
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: Първо OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е доста по дяволите готино! Хубава работа.
| |||
| |||
| Това е готино. Дали плазмени топката свързан към компютър захранване, или тя е отделно? |
|
| |||
| |||
| благодарности не е голяма видео редактиране първото ми истинско отида при него![]() не е дупка в BK на делото за захранващ кабел, но това е 12V, така мога да го жица до MOLEX Аз dident както бях бързам да получите всичко и текат след това никога не трябва да правиш кръгли на MOLEX
__________________ |
|
| |||
| |||
| Ами като че поне това ти дава нещо, толкова повече можете да отидете, ако решите, че искам. |
|
| |||
| |||
| yerrr и не повече работа се прави по този сега, ако аз имам нов проект, който мисля, че много малък принос катоаз арго кажа много за проектиране (не искам да тройка до LAN парти и някой ми е подвивам дизайн ), Но ще му трябва 2 плазмени топки на предната и съдебната изградена от нулата наистина голям случай всичко watercooled и водопад reserver и Xbox 360 мощност превключвате с червен пръстен движение. Аз ще публикуваме тук, когато свърши
__________________ |
|
| |||
| |||
| Звучи като тя трябва да се изгради хубав |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хубаво! 1 и все още обичам, че плазмената топка !!!!!