![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I to, že po celou dobu! Mám řadu reproduktorů za mnou, který jsem udělal, a jeden z nich je <1 stupeň váhavý .. ale teď jsem si všiml, že vždy mě nudí!
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: První OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je docela zatraceně cool! Nice job.
| |||
| |||
| To je v pohodě. Je plazma kouli připojen k počítači napájecí zdroj, nebo je to oddělené? |
|
| |||
| |||
| díky není velký střih videa moje první skutečné jít na to![]() ne tam je díra v bk na případ pro napájecí kabel, ale je to i 12V mohl drát se do MOLEX dident i když jsem byl řítí se to všechno a pak běží nikdy na kole dělat MOLEX
__________________ |
|
| |||
| |||
| Tak takhle atleast dává něco více se můžete obrátit, pokud se rozhodnete, že chcete. |
|
| |||
| |||
| yerrr i více práce se provádí na tomto hned jak jsem dostal nový projekt, který si myslíš, že jsem hodně rád roztoči cant říkají mnoho o designu (nechcete tern do LAN party a někdo podkasat mého designu ), Ale jeho budeme mít 2 plazmové koule na přední a případu postaven od nuly opravdu velké věci vše watercooled a vodopádem reserver a xbox 360 vypínač s červeným kroužkem pohybu. Budu tady na post po dokončení
__________________ |
|
| |||
| |||
| Zní to, jako by měl být příjemný stavět |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nice! 1 i přesto, že láska plazmy míč !!!!!