![]() |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Έχω μια σειρά από ομιλητές πίσω μου που έκανα, και ένα από αυτά είναι <1 βαθμός ξεχαρβαλωμένος .. αλλά τώρα έχω παρατηρήσει ότι πάντοτε ενοχλεί!!
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| βίντεο εδώ http://uk.youtube.com/watch?v=EaLn6NA4mVI
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι αρκετά δροσερό δεκάρα! Μπράβο.
| |||
| |||
| Αυτό είναι κουλ. Είναι το πλάσμα μπάλα συνδεθεί με τον υπολογιστή ρεύματος, ή είναι ξεχωριστό; |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ δεν μεγάλη επεξεργασία βίντεο το πρώτο μου πραγματικά θα προχωρήσει σε![]() δεν υπάρχει μια τρύπα στο BK της υπόθεσης για το καλώδιο αλλά είναι 12v σύρμα έτσι θα μπορούσε να είναι μέχρι ένα molex i dident όπως ήμουν σπεύσουμε να αποκτήσουμε όλοι και λειτουργεί τότε δεν έχεις να κάνεις το γύρο molex
__________________ |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν όπως atleast που σου δίνει κάτι περισσότερο μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να. |
|
| |||
| |||
| yerrr πολύ περισσότερο έργο δεν έχει γίνει για αυτό τώρα που έχω ένα νέο έργο που πιστεύω ότι θα ήθελε πολύ ακάρεωςi επίκλισης πω πολλά για το σχεδιασμό (δεν θέλουν να γλαρονάκι μέχρι τον Ίαν μέρος και κάποιος μου έχει συμπτύσσω σχεδιασμού ), Αλλά θα την έχουν 2 πλάσμα μπάλες στην μπροστινή και η υπόθεση από την αρχή χτίστηκε πραγματικά μεγάλη υπόθεση τα πάντα υγρόψηκτων reserver και έναν καταρράκτη και μια κονσόλα Xbox 360 ηλεκτρικού διακόπτη με το κόκκινο δαχτυλίδι κυκλοφορία. i θα δημοσιεύσουν στον εδώ όταν τελειώσετε
__________________ |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται σαν αυτή θα πρέπει να οικοδομήσουμε μια ωραία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ωραία!! 1 i love ακόμη ότι το πλάσμα μπάλα !!!!!
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Any one know εάν το 3,1 Update είναι καλύτερα από τα 3,0 Ενημέρωση I Just Bought; | Haun | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 9 Σεπτεμβρίου του 2009 15:43 |
| Θα πρέπει να ενημερώσετε USB Οδηγοί Ποια Ένα Είμαι Update; | νέος | Γενικά Λογισμικό Chat | 8 | 3η Ιουν 2009 07:58 |
| AVG Ενημέρωση από 7,5 σε 8,0 | phoenix37 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 23 Ιουλ 2008 12:43 |
| Γιατί ορισμένα mods μετατραπεί σε ηλίθιοι | link590o | Off Topic Συζήτηση | 1 | 2η Ιαν 2008 19:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |