![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ive 'je dobio niz govornika iza mene koji sam napravio, a jedan od njih je <1 stupanj wonky .. ali sad sam primjetio da uvijek annoys me!
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: Prvo OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| video ovdje http://uk.youtube.com/watch?v=EaLn6NA4mVI
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je ljepušan osuditi cool! Izbirljiv posao.
| |||
| |||
| To je cool. Je li, plazmi loptu spojen na PC napajanje, ili je zasebna? |
|
| |||
| |||
| hvala nije veliki video editing moj prvi pravi ići na to![]() ne postoji rupa na BK o slučaju za kabel, ali je 12V pa sam ga mogao žica do molex dident ja kad sam bio rushing da se to sve gore i trčanje tada nikada nije dobio okrugli da radiš na molex
__________________ |
|
| |||
| |||
| Pa kao da atleast daje nešto više možete otići ako odlučite želite. |
|
| |||
| |||
| yerrr i više ne rade se obaviti na ovoj sada kao što sam dobio je novi projekt koji mislim da mi puno obolja licemjerje reći mnogo o dizajnu (ne želite čigra na LAN party i netko podvrnuti moj dizajn ), Ali njegova će imati 2 plazme kugle na prednjoj i slučaj izgrađen od nule stvarno velika slučaja sve watercooled i vodopad reserver i Xbox 360 power prekidač s crvenim prstenom pokreta. ja ću ovdje na post nakon završetka
__________________ |
|
| |||
| |||
| Zvuči kao da bi trebao biti lijep izgraditi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lijepo! 1 i dalje ljubav koja plazma kugla !!!!!
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bilo koji neki znati ako je bilo 3,1 Update Better Than 3.0 Update Upravo sam kupio? | Haun | Linux OS i alternativna | 0 | 9. rujna 2009 15:43 |
| I morate ažurirati USB Vozači kojima je jedna Da li Update? | novo | Općenito Software Chat | 8 | 3. lipnja 2009 07:58 |
| Update AVG Od 7,5 - 8,0 | phoenix37 | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 23. srpnja 2008 12:43 |
| Zašto neki MODs pretvoriti u idiots | link590o | Off Topic Discussion | 1 | 2. siječanj 2008 19:17 |
| Thread Tools | |
| |