![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Van egy sor felszólalók a hátam mögött, amit tett, és az egyik <1 fokos rozoga .. de most vettem észre, hogy mindig bosszant engem!
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
My System: Először OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez elég rohadt cool! Szép munka.
| |||
| |||
| That's cool. Ez a plazma gömb csatlakozik a PC-tápegységet, vagy pedig külön? |
|
| |||
| |||
| köszönöm Nem nagy videóvágó első igazi menni rajta![]() nem ott van egy lyuk a bk az eset a villamosenergia-kábel, de ez 12V így huzal fel egy molex i dident mint én száguldó, hogy az egészet, és fut majd, hogy soha nem kapott forduló során a molex
__________________ |
|
| |||
| |||
| Nos úgy atleast ad neked valami mehet, ha úgy dönt, ha akar. |
|
| |||
| |||
| yerrr és nem több munkát végeznek ezen a már most van egy új projekt, amely azt hiszem sok atka, minti cant sokat a design (nem akarok tern fel a lan party, és valaki feltűr my design ), De lesz 2 plazma golyó az első, és az ügy építettek a semmiből nagy ügy mindent watercooled és a vízesés Reserver és az Xbox 360 áramellátást a piros gyűrű mozgását. I will post itt, ha kész
__________________ |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mintha azt ki kell építeni egy szép |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szép! 1 Még mindig szeretlek, hogy a plazma golyót !!!!!
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Akármi egy tud ha a 3,1 Update jobban, mint a 3.0 Update most vettem? | Tengeralattjáró | Linux és OS Alternatív | 0 | Szeptember 9, 2009 15:43 |
| I Need to Update USB Melyik Do I Update? | új | General Chat szoftver | 8 | 3. június 2009 07:58 |
| AVG frissítés 7,5-8,0 | phoenix37 | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 23. július 2008 12:43 |
| Miért van néhány mods alakulnak idióták | link590o | Off Topic Discussion | 1 | 2. Jan 2008 19:17 |
| Téma eszközök | |
| |