![]() |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני כבר יש שורה של דוברי מאחורי אשר הכנתי, ואחד מהם הוא <1 תואר רופף .. אבל עכשיו אני כבר שם לב שהיא תמיד annoys לי!!
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הווידאו כאן http://uk.youtube.com/watch?v=EaLn6NA4mVI
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יפה, לעזאזל, זה מגניב! עבודה טובה.
| |||
| |||
| זה מגניב. האם את הכדור פלסמה מחובר למחשב החשמל, או שהם נפרדים? |
|
| |||
| |||
| תודה לא נהדר עריכת וידאו הראשון האמיתי שלי ללכת על זה![]() לא קיים חור בראש BK של המקרה של כבל כוח 12v אבל זה כדי שאני אוכל להבריק אותו עד molex אני dident כפי שהייתי rushing להשיג הכל והפעלה אז לא יודע את עושה את סיבוב molex
__________________ |
|
| |||
| |||
| ובכן ככה atleast זה נותן לך עוד משהו שאתה יכול ללכת אם אתה מחליט שאתה רוצה. |
|
| |||
| |||
| yerrr ובכן, לא יותר העבודה נעשה על זה עכשיו יש לי כמו פרוייקט חדש, כי אני חושב שאתה מאוד אוהב ברחשאני אומר הרבה צביעות על העיצוב (לא רוצה שחפית עד יאן מסיבה שמישהו לקפל את העיצוב ) אבל הולך להיות 2 כדורים פלסמה בחזית ו במקרה נבנה מאפס גדול באמת מקרה הכל watercooled וכן אשדה reserver וכן Xbox 360 מתג הפעלה עם אדום טבעת התנועה. אני רוצה לכתוב כאן לאחר שתסיים
__________________ |
|
| |||
| |||
| נשמע כאילו הוא אמור להיות נחמד לבנות |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נחמד!! 1 אני עדיין אוהב את הכדור פלסמה !!!!!
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כל אחד יודע אם עדכון 3.1 הוא יותר טוב מאשר עדכון 3.0 רכשתי? | Haun | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 9 ספטמבר 2009 15:43 |
| אני צריך לעדכן מנהלי התקן USB איזו האם אני מעדכן? | חדש | כללי תוכנות צ 'אט | 8 | 3rd יוני 2009 07:58 |
| ממוצע העדכון של 7.5 ל 8.0 | phoenix37 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 23 יולי 2008 12:43 |
| למה כמה mods להפוך Idiots | link590o | דיון Off topic | 1 | 2nd ינואר 2008 19:17 |
| שרשרת כלים | |
| |