![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Turiu išsikišimų eilėje už manęs, kurį aš padariau, ir vienas iš jų yra <1 laipsnio Ļodzīgs .. bet dabar aš pastebėjau, ji visada mane erzina!
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: Pirma OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai yra pretty damn cool! Nice job.
| |||
| |||
| That's cool. Ar plazmos rutulys prie kompiuterio prijungti maitinimo, ar tai atskiras? |
|
| |||
| |||
| ačiū ne puiki vaizdo redagavimo mano pirmasis realus eiti į jį![]() Ne, ne iš už maitinimo kabelio atveju BK skylė, tačiau jis yra 12v todėl galėjau viela ji iki Molex I dident kaip aš skuba gauti viską ir veikia tada niekada nebuvo apvalus daro Molex
__________________ |
|
| |||
| |||
| Na kaip, kad atleast suteikia jums kažką daugiau, galite eiti, jei jūs nuspręsite, kad norite. |
|
| |||
| |||
| yerrr ir ne daugiau darbas yra daroma šiuo metu, kaip aš gavau naują projektą, manau, kad jūs daug erkių, kaipi cant say much about dizainas (nenoriu žuvėdros iki LAN party ir kažkas Podwijać mano dizainas ), Bet jo teks 2 plazmos rutuliai ant priekinio ir tuo atveju, pastatytas "nuo nulio tikrai didelis bylą viskas watercooled ir kriokliai Užsisakykite ir "Xbox 360" su maitinimo jungikliu su raudona žiedas judėjimas. i will post here, kai baigsite
__________________ |
|
| |||
| |||
| Panašiai kaip jis turėtų būti malonus statyti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nice! 1 I Still Love, kad plazmos kamuolys !!!!!