![]() |
|
| |||
| |||
| Quote:
I've got rindu runātāju aiz manis, ko es, un viens no tiem ir <1 grādu ļodzīgs .. bet tagad es esmu ievērojis, ka vienmēr annoys mani!
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| video here http://uk.youtube.com/watch?v=EaLn6NA4mVI
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir pretty damn cool! Nice job.
| |||
| |||
| That's cool. Vai plazmas bumbiņu savienots ar datora barošanas avots, vai arī atsevišķi? |
|
| |||
| |||
| pateicība nav liels video rediģēšanu mans pirmais patiesais iet uz to![]() neviens nav pie bk un gadījumā elektrības kabelis caurumu, bet tas ir 12v, lai es varētu wire it up to molex i dident kā es biju rushing to get to visu izveidota un darbojas, tad nekad nav ieguvuši ap darīt molex
__________________ |
|
| |||
| |||
| Nu, piemēram, ka atleast tas dod jums kaut ko vairāk, varat apmeklēt ja izlemjat jūs vēlaties. |
|
| |||
| |||
| yerrr arī ne vairāk darba tiek darīts tagad, kā es dabūju jaunu projektu, ka es domāju, ka jūs daudz ērces, piemēram,nevaru pateikt daudz par dizainu (nevēlas zīriņš līdz lan pusi un kāds ir iešūt mans dizains ), Bet tā nāksies 2 plazmas bumbas uz priekšu un ja būvēts no nulles tiešām lielas lietas viss watercooled un ūdenskritumu reserver un xbox 360 jaudas slēdzis ar sarkano gredzenu kustību. Es post here kad pabeigts
__________________ |
|
| |||
| |||
| Līdzīgi kā tas būtu jauki uzbūvēt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nice! 1 Man joprojām patīk, ka plazmas bumbu !!!!!
|
| Bookmarks |