![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Mam rzędu głośników za mną, które zrobiłem, a jeden z nich jest <1 stopień wonky .. ale teraz zauważyliśmy zawsze annoys mnie!
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
My System: Pierwsze OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| film tutaj http://uk.youtube.com/watch?v=EaLn6NA4mVI
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| That is pretty damn cool! Nice job.
| |||
| |||
| That's cool. Czy piłka osocza podłączony do komputera zasilacz, czy jest to oddzielny? |
|
| |||
| |||
| dzięki great video edycji nie moje pierwsze prawdziwe idź na to![]() nie znajduje się otwór na BK w przypadku zasilania 12V ale to i tak może to drut do MOLEX I dident jak byłem gwałtowny, aby to wszystko działa i nigdy nie dostał wówczas okrągłych do dokonywania MOLEX
__________________ |
|
| |||
| |||
| Więc tak atleast daje coś więcej można przejść, jeśli chcesz. |
|
| |||
| |||
| yerrr oraz nie więcej praca jest wykonywana w tej teraz mam nowy projekt, który myślę, że wiele takich jak roztoczai cant powiedzieć wiele na temat tego projektu (nie chcesz terno do LAN party i ktoś podwijać mój wzór ), Ale jej się do 2 w osoczu piłki z przodu oraz w przypadku budowy od podstaw naprawdę duże przypadku wszystko watercooled i wodospad reserver i Xbox 360 zasilania z czerwonym pierścieniem ruchu. I will post tutaj po zakończeniu
__________________ |
|
| |||
| |||
| Brzmi jak należy budować miły |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nice! 1 I still love że piłka osoczu !!!!!
|
| Zakładki |