![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Citat:
Am o linie de difuzoare in spatele meu, care am făcut, şi una dintre ele este <1 grad wonky .. dar acum m-am observat-o întotdeauna annoys mine!!
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| video aici http://uk.youtube.com/watch?v=EaLn6NA4mVI
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asta este destul de al naibii de misto! Buna treaba.
| |||
| |||
| Asta e mişto. Plasmatice mingea este conectat la PC de alimentare, sau este separat? |
|
| |||
| |||
| mulţumesc nu mare de editare video primul meu real, du-te la ea![]() nu există o gaură la BK de caz pentru cablul de alimentare, dar este 12v, aşa că am putea-o sârmă, până la o MOLEX i dident ca i graba a fost să-l în sus şi în toate să fie difuzate, atunci nu am dus-a face MOLEX
__________________ |
|
| |||
| |||
| Ei bine asa atleast da ceva mai mult poti sa te duci să decideţi dacă doriţi să-l. |
|
| |||
| |||
| yerrr nu mai bine de lucru se face pe acest acum ca am primit un nou proiect, care cred ca ai mult ca obiect minusculi cant spune multe despre design (nu doriţi să tern, până la lan parte şi cineva mi-a băga de design ), Dar ei au de gând să plasmatice 2 mingi de pe front, iar cazul a construit de la zero foarte mare caz totul watercooled şi o cascadă reserver şi un Xbox 360 puterea de a comuta cu roşu inel de circulaţie. i se va posta pe aici când aţi terminat
__________________ |
|
| |||
| |||
| Sună ca şi cum ar trebui să se construiască un frumos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| frumos!! 1 i mai place asta plasmatice mingea !!!!!
|
| Marcaje |