![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Куоте:
Иве 'је добио низ говорника иза мене који сам направио, а један од њих је <1 степен уонкы .. али сад сам приметио да увек анноыс ме!
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Куоте:
Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
видео овде
хттп://ук.ыоутубе.цом/уатцх?в=ЕаЛн6НА4мВИ
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
То је згодан осудити цоол! Леп посао.
|
|||
|
|||
|
То је цоол. Да ли је, плазма лопту спојен на ПЦ напајање, или је одвојена?
|
|
|
|||
|
|||
|
хвала
није велики видео едитинг мој први прави ићи на то![]() не постоји рупа на БК о случају за кабл, али је 12В па сам га могао жица до молекс дидент ја кад сам био русхинг да се то све горе и трчање тада никада није добио округли да радиш на молекс
|
|||
|
|||
|
Па као да атлеаст даје нешто више можете отићи ако одлучите желите.
|
|
|
|||
|
|||
|
ыеррр
и више не раде се обавити на овој сада као што сам добио је нови пројекат који мислим да ми пуно оболија лицемјерје рећи много о дизајну (не желите ЦИГРЕ на ЛАН парты и неко подврнути мој дизајн ), Али његова ће имати 2 плазме кугле на предњој и случај изграђен од нуле стварно велика случаја све уатерцоолед и водопад ресервер и Ксбокс 360 поуер прекидач са црвеним прстеном покрета. ја ћу овде на пост након завршетка
|
|||
|
|||
|
Звучи као да би требало да буде леп изградити
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
лепо! 1 и даље љубав која плазма кугла !!!!!