![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Beni ben yapılan arkasında hoparlörlerin bir satır var ve bunlardan biri <1 derece bitkin .. fakat ben her zaman bana annoys fark ettik!
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Video Burada http://uk.youtube.com/watch?v=EaLn6NA4mVI
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu oldukça lanet is cool! İyi iş.
| |||
| |||
| That's cool. Plazma topu PC güç kaynağına bağlı, yoksa ayrı mı? |
|
| |||
| |||
| teşekkürler değil büyük video düzenleme gerçek ilk ona git benim![]() herhangi bir güç kablosu için durumda bir BK bir delik ama ben bir molex için bu tel sizce 12v olduğunu I dident gibi tüm kalk ve çalışan acele oldu sonra molex yapan bitmedi hiç
__________________ |
|
| |||
| |||
| Size daha fazla eğer isterseniz karar böyle bir şey verir ki atleast Şey gibi. |
|
| |||
| |||
| yerrr olarak Seni çok böceği gibi düşünüyorum yeni bir proje var da artık bu iş artık yapılmaktadıri cant kadar tasarım hakkında söylenecek (LAN parti kadar üçlü ve birisi benim tasarım sokmak var istemiyorum ) Ancak giderek ön ve durum gerçekten büyük durumda sıfırdan inşa 2 plazma topları için her şeyi ve bir şelale Reserver ve Xbox kırmızı halka hareketi ile 360 güç düğmesi watercooled. I bittiğinde burada yazı olacak
__________________ |
|
| |||
| |||
| Gibi gereken inşa güzel Sesler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nice!! 1 i hala plazma top !!!!! TR