![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я отримав ряд виступаючих за мною, який я зробив, і одна з них є "1 ступеня хитким .. але тепер я помітив, він завжди мене дратує!
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: Перший OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це досить чертовски здорово! Хорошу роботу.
| |||
| |||
| Це круто. Плазмового кулі пов'язана з джерелом живлення комп'ютера, або це окремо? |
|
| |||
| |||
| спасибо Не більше редагування відео мій перший реальний піти на це![]() не є дірка в БК справи для кабелю живлення, але це 12v, щоб я міг його дротом до MOLEX Я dident як я поспішав, щоб отримати все й ніколи не виконується, то зібрався робити MOLEX
__________________ |
|
| |||
| |||
| Ну як Atleast, що вона дає вам щось більше, ви можете звернутися, якщо ви вирішили, що хочуть. |
|
| |||
| |||
| yerrr і більше не ведеться робота з цього зараз, коли я отримав новий проект, який я думаю, що ви багато чого, як кліщЯ нахиляє багато говорити про дизайн (не хочуть, щоб крачки до локальної мережі учасником і хтось Tuck мій дизайн ), Але її доведеться 2 плазмових куль на передні, й справа з нуля побудували дійсно великі справи всі водяні та водоспад ReServer і Xbox 360 вимикача з червоною руху кільця. Я буду тут на посту, коли закінчила
__________________ |
|
| |||
| |||
| Схоже, це має бути приємно побудувати |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice! 1 I Still Love що !!!!! плазми м'ячем
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Щоб хто дізнався, якщо 3,1 Оновлення краще, ніж 3.0 Update я тільки що купив? | Haun | Linux & альтернативних ОС | 0 | 9 вересня 2009 15:43 |
| Чи потрібно оновлювати USB драйверами, які Один чи оновлювати? | новий | General Software чат | 8 | 3 червня 2009 07:58 |
| AVG поновлення від 7,5 до 8,0 | phoenix37 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 23 липня 2008 12:43 |
| Чому деякі моди перетворюються на ідіотів | link590o | Off Topic Discussion | 1 | 2 січня 2008 19:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |