по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Случаи & Power Доставки

Register

Моето персонализирано Pc Дело Build

Reply

Нишка Инструменти
Old 6-ти Февруари 2009, 17:51
Номер на групата

Default Моето персонализирано Pc Дело Build

Добре, така да се изгради новия си довърша за летния оформлението вътрешността на делото може да се променя, както аз имам нови идеи, но от външната страна ще останат същите

Аз съм това, което използва

2 пълен размер кули
4 120 мм Akasa феновете с noze шишарки
2 малки фенове (не не размера)
perspex прозорец

дупката делото ще бъде на колела, както му толкова голяма! watercooling всичко, включително и овен! PC ще се замени стария ми дължи на нуждаещи ъпгрейд там ще бъде най-малко 4 500GB HDD 2 захранване за системата 750 вата и един 300 вата за феновете cathrods и предните 7inch LCD екран само (7inch LCD не е основен монитор!) на странични панели ще бъдат заменени с пълен размер на вратата на пантите и дупката много напръскани гланц черно. този всичките си идеи в minite но Ду променим нещата като изгради върви напред, както по-добри идеи пролетта, както и изграждане на

някой би казал, този случай е над горната и твърде големи, но това, което съм този стремеж към по-отгоре

компоненти, не е известно още като havent ли far.going да consintrate по случая първото. Ще бъде много тялото filer и sanding още

Аз ще се върна след със снимки и видеоклипове, както и за изграждане на thoses interasted ASO идеи са добре дошли
изглежда abit getto в мин, но когато започна да попълните и смесване на всичко в нея трябва да изглежда като дизайн
още снимки на изграждане досега

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.3GhZ AMD
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1 гиг DDR
Графична карта (и):
256MB G-сила
Звукова карта:
звук Blaster 5,1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY watercooling
Мрежа / Интернет:
девице 50mb
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Vista Ultimate
Old 7-ми февруари 2009, 03:47
Администратор Група

Това е това, което наричаме проекта. Пазете ни актуализиран.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7-ми февруари 2009, 05:48
Номер на групата

Ще направя останалата част от феновете и perspex по поръчка от Ebay

Old 7-ми февруари 2009, 16:25
Член Група

tht изглежда сериозно сладко! ревнувам!

просто любопитни thooo, са тези фенове млечниче въздуха във или разпенващ навън??
N също така, и каза, че не се наблюдава 7inch Ур основните 1, доста малки, ако тя е! зная и ще го използва за вместо това?

Мисля, че просто са били вдъхновени Айв за изграждане на моя случай сега
Old 7-ми февруари 2009, 20:05
Номер на групата

Благодаря:) yerr предната феновете ще бъдат разпенващ в гърба и тези, разпенващ изложени. 7inch екрана ще се използват за да покажат системата време / система за информация.

Казвам го! Построих 3 потребителски случаи up2 сега. Толкова е лесно му предоставите своята пациент

Old 7-ми февруари 2009, 22:53
Номер на групата

Това изглежда страхотно! Не съм виждал по задание на клиента като този преди това.
Old 10-ти Февруари 2009, 03:09
Номер на групата

Това е много готино.
Не може да помогне, но забележка тоалетната в страната на снимката. Сграда в тоалетната?
Old 10-ти Февруари 2009, 05:24
Номер на групата

Да аз съм всъщност аз имам не са Покажи както и все още живеят в дома и на гърба на армията в края на лятото, така и необходимостта да се премине с този Имам тяло пълнене два дни, така смесване отпред в момента и след IV writin тази публикувате снимка скоро

Old 10-ти Февруари 2009, 08:14
Номер на групата

котлет предния да ми даде достъп до монтирането на феновете вътре случай

smoothed дупки по предния и поставена отпред на (нали се реализира там говорител покрива?

предни отново напълнени голяма празнина в него и аз ще се монтирането на USB & Audio в нея (средата отдолу)

Чакам filer да зададете тогава пясък и повторно пълнене са му необходими като понякога се мехурчета
Общата стойност досега £ 4 (тяло за пълнене)
Сложих реклама на местно втора ръка уебсайт питам за всички бр отрепки да дарят нещо основно случаи
И Бог стори ми телефон звъни LOL в замяна аз ги съхранявате до датата, с изграждането и те са били повече от щастливи да ни помогне (отрепки се държим заедно Мисля ;-)

Old 16 февруари 2009 г., 11:22
Номер на групата

И аз съм назад:) все още зарежда да направя, но да стигнат до там

пясък / повторно пълнене и повече пясък пясък

2 USB ,1 говорители жак 1 микрофон жак

му много трудно да ти покажа колко хубаво боята е сух като моята камера приучавам покажа като така ще се опита dark.i късно през изгради да ви покажа не завърши палтото на боята все още ще си палтото около 7 пъти по-после ясно, скрива го предпази

два часа утре рязане прозорците на вратите и хвърляне вътрешността на случая бели, тъй като ще Glow морава / синьо colure когато UV cathrods installed.should изглежда хубаво с UV зелен кабел sleeving и зелени UV watercooling тръби

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нови за форуми:) Custom Build Помощ joshua1432 Общи Хардуер Чат 2 24-ти Ноември, 2009 11:33
Време е да си изградят собствени PC Razer Общи Хардуер Чат 6 25 Март 2009 12:21
Персонализирано Компютърна Дело Made От Plexi Стъкло atthelefthandovgod Случаи & Power Доставки 3 23rd Mar 2009 12:16
Въпрос към въздушния поток в случай обичай Fendulon Случаи & Power Доставки 25 20 март 2009 13:19
Персонализирано изградят съвети Luke21 Общи Хардуер Чат 3 4 януари 2008 13:16
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc