![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
ok tak moje nové stavět na povrch pro letní rozvržení vnitřku případě se může změnit, pokud mají i nové myšlenky, ale venku zůstane stejný co jsem s použitím 2 plné velikosti věže 4 120 mm ventilátory Akasa nože s kužely 2 malé ventilátory (nejsou v žádné velikosti )plexisklo okna otvoru případě se bude na kolech, tak jako jeho velký! watercooling vše včetně ram! PC bude nahrazení mého starého kvůli nutnosti upgradu bude alespoň 4 500 GB HDD 2 napájení jeden pro systém, 750w a 300w pro fanoušky cathrods a přední 7inch LCD obrazovce pouze (7inch lcd není hlavním monitoru!) se boční panely budou nahrazeny v plné velikosti dveře na závěs a otvorem hodně stříká lesklý černý. To je všechno moje myšlenky na minite, ale i doo změnit věci, jako je vybudování předal jako lepší nápady na jaře jako i vybudování někteří mohli říct tomto případě je na vrcholu a příliš velká, ale to je to, co jsem s cílem dosáhnout na začátek ![]() komponenty nejsou zatím známy jako i havent tu far.going na consintrate o první případ. Bude hodně těla Filer a písečníky dosud i zveřejníme zpátky s obrázky a videa, jako i pro vybudování thoses interasted ASO nápady jsou vítányvypadá to abit getto na min, ale když jsem začátkem vyplňování a míchání vše by mělo vypadat designu Některé další obrázky z stavět tak daleko ![]()
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To je to, co Zavoláte projektu. Mějte nás aktualizován.
|
|||
|
|||
|
udělá zbytek fanoušky a plexisklo je na objednávku z ebay
|
|||
|
|||
|
THT vypadá vážně sladká! závidí!
![]() jen zvědavý thooo, jsou ventilátory odsávání vzduchu, nebo vyfukování ven? n i, a řekl 7inch monitoru není ur Hlavní 1, docela malé, pokud by bylo! wot u budeme používat pro místo? Myslím, že právě IVE byl inspirován k vybudování vlastní případ nyní
|
|
|
|||
|
|||
|
díky:) yerr přední fanoušci budou vyfukování a zadní ty vyfukování ven. 7inch obrazovce budou použity k prokázání systém temps / system info.
Říkám, jděte do toho! i postavené 3 vlastní případy up2 nyní. jeho snadné poskytování vašich pacientů
|
|||
|
|||
|
Vypadá to úžasné! Neviděl jsem na zakázku, jako předtím.
|
|
|
|||
|
|||
|
To je dost v pohodě.
Nemohl pomoct, ale upozornění na toaletu po straně obrázku. Stavíme na záchod?
|
|||
|
|||
|
Ano, já jsem vlastně
Nemám els jako byli i nadále žít doma a zpět v armádě konce letních tak i potřeba dostat dál s tímto mám tělo plnicímu dva dny tak míchání přední nyní i po iv tomto writin post obrázek brzy
|
|||
|
|||
|
kotleta přední dát mi přístup k montáži ventilátorů v případě
![]() vyhlazený otvory na přední a připojuje se na přední (to si uvědomíte, že reproduktorový zahrnuje? ![]() ![]() přední znovu naplní velké mezery v něm a budu montáž USB & audio do něj (uprostřed dole) ![]() ![]() ![]() čekání na soubory nastavení pak písek a znovu plnicímu byla jeho potřeba, jak jste se někdy dostat bubliny Celkové náklady zatím 4libra (tělo výplň) Já jsem o reklamu na místní druhé straně webové stránky s dotazem na všech PC Geeks darovat cokoliv hlavně případy a Bůh můj telefon prsten lol na oplátku i udržet je až do dnešního dne se stavět a byli více než šťastný, aby nám pomohli ven (Geeks slepit myslím ;-)
|
|||
|
|||
|
tak jsem zpět:) stále načítá udělat, ale jak se tam
![]() písek / re plnicímu a písek písek ![]() 2 usb ,1 mluvčího jack 1 mic jack ![]() velmi těžké ukázat vám, jak příjemné barvy se suší jako můj fotoaparát zvyklý ukázat jako jeho dark.i tak se bude snažit dále v budování ukázat vám žádné finální vrstva barvy ještě budeme znovu plášť asi 7 krát více poté jasné, zakrýt ji chránit ![]() dva nazejtří řezání okna do dveří a uvnitř rozstřikují případě bílé jako je Záře fialová / modrá colure kdy uv cathrods installed.should příjemný vzhled s UV zelený kabel sleeving a zelené uv watercooling potrubí