![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
ok τόσο τη νέα μου οικοδομήσουμε να τελειώσει το καλοκαίρι για τη διάρθρωση στο εσωτερικό της υπόθεσης μπορεί να αλλάξει, όπως έχω νέες ιδέες, αλλά το εξωτερικό θα παραμείνει το ίδιο τι είμαι χρησιμοποιώντας 2 πύργους σε πλήρες μέγεθος 4 120 χιλιοστά Akasa ανεμιστήρες με κώνους noze 2 μικρές οπαδούς (μην το μέγεθος δεν )perspex παράθυρο τρύπα της υπόθεσης θα είναι σχετικά με τους τροχούς, όπως το τόσο μεγάλο! watercooling πάντα συμπεριλαμβανομένων ram! pc μου θα αντικαθιστά παλαιά λόγω ανάγκη αναβάθμισης θα υπάρχουν τουλάχιστον 4 500GB HDD 2 τροφοδοτικό 750w το ένα για το σύστημα και ένα 300W για ανεμιστήρες cathrods και μπροστά 7inch LCD οθόνη μόνο (7inch LCD δεν είναι κύρια παρακολουθεί!) το πλευρικά τοιχώματα, θα αντικατασταθούν από ένα πλήρες μέγεθος εξαρτάται από πόρτα σε μια μεγάλη τρύπα και η ψεκάζονται gloss μαύρο. thats όλες μου τις ιδέες στο minite αλλά doo αλλάξει τα πράγματα, όπως η οικοδόμηση προχωρεί προς τα εμπρός, δεδομένου ότι οι καλύτερες ιδέες ξεπηδούν ως οικοδόμηση i Κάποιοι θα πουν αυτή την περίπτωση είναι τεράστιο και πολύ μεγάλο, αλλά thats τι είμαι πάνω με στόχο την κορυφή ![]() συστατικά δεν είναι γνωστό ακόμη ως i havent got ότι far.going να consintrate σχετικά με την πρώτη περίπτωση. θα είναι πολύ σώμα FILER ακόμη και αμμοδιασποράς i μετά θα επανέλθουμε με φωτογραφίες και βίντεο που θ οικοδομήσουν thoses interasted aso ιδέες είναι ευπρόσδεκτεςφαίνεται abit getto στο ελάχιστο, αλλά όταν ξεκινώ τη συμπλήρωση και την ανάμειξή του σε όλους ότι θα πρέπει να έχει το σχεδιασμό μερικές ακόμη εικόνες από την κατασκευή μέχρι τώρα ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι ό, τι κλήση ενός έργου. Κρατήστε μας ενημέρωση.
| |||
| |||
| θα κάνουμε τα υπόλοιπα των οπαδών και είναι perspex για παραγγελία από ebay
__________________ |
|
| |||
| |||
| tht εξετάζει σοβαρά το γλυκό! ζηλεύει! ![]() απλώς περίεργος thooo, είναι αυτά του αέρα σε οπαδούς πιπίλισμα, εμφύσηση ή έξω;; n, επίσης, και είπε ότι η οθόνη δεν είναι 7inch ur κύρια 1, κάπως μικρή και αν ήταν! WOT και θα το χρησιμοποιούν για αντί? Νομίζω ότι μόλις IVE ενέπνευσε να οικοδομήσουν τη δική μου περίπτωση, τώρα |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ:) yerr τα εμπρός φίλαθλοι θα φυσάει και το πίσω σε αυτά που φυσάει έξω. 7inch οθόνη θα χρησιμοποιηθεί για να δείτε το σύστημα temps / info σύστημα. Λέω πάμε λοιπόν! i χτισμένο 3 έθιμο περιπτώσεις μονάδα UP2 τώρα. την παροχή τόσο εύκολο σας ασθενούς
__________________ |
|
| |||
| |||
| Αυτό φαίνεται awesome! Δεν έχω δει μια προσαρμοσμένη όπως και πριν από αυτό. |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι πολύ κουλ. Δεν ήταν δυνατή βοήθεια, αλλά η ανακοίνωση τουαλέτα στην πλευρά της εικόνας. Κτίριο στην τουαλέτα;
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| ναι είμαι πραγματικά Δεν ήταν όπως Παρουσίαση i εξακολουθούν να ζουν στο σπίτι και πίσω από το στρατό στο τέλος του καλοκαιριού, λοιπόν, ανάγκη πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα με αυτό το όργανο έχω γεμιστικού δύο ημέρες, ώστε η ανάμειξη μπροστά στην πλέον καλά μετά από αυτό το iv writin αμέσως μετά μια εικόνα
__________________ |
|
| |||
| |||
| τσεκουριά τα εμπρός για να μου δώσει πρόσβαση στην τοποθέτηση του οπαδούς εντός περίπτωση ![]() εξομαλύνονται τρύπες για τους μπροστινούς και επισυνάπτονται τα εμπρός για την (Εσύ εκεί συνειδητοποιήσουμε ομιλητή καλύπτει; ![]() ![]() πάλι μπροστά συμπλήρωσαν ένα μεγάλο κενό σε αυτό και θα πρέπει να προσαρμοσθεί ο USB & ήχου σε αυτό (μέση κάτω) ![]() ![]() ![]() FILER περιμένουν για να ρυθμίσετε εκ νέου στη συνέχεια, την άμμο και τη γεμιστικού ήταν αναγκαία όπως κάποτε φυσαλίδες συνολικού κόστους μέχρι στιγμής £ 4 (οργανισμός πλήρωσης) Έβαλα μια αγγελία στην τοπική μεταχειρισμένων ιστοσελίδα ζητώντας όλα τεμ σπασίκλες να δωρίσουν οτιδήποτε κυρίως περιπτώσεις και ο Θεός έκανε το τηλέφωνό μου δαχτυλίδι lol σε αντάλλαγμα i διατηρούν μέχρι και σήμερα με την κατασκευή και ήταν πιο πρόθυμοι να μας βοηθήσει (σπασίκλες μείνουμε ενωμένοι πιστεύω ;-)
__________________ |
|
| |||
| |||
| έτσι είμαι πίσω:) φορτία ακόμη να κάνουμε, αλλά το να υπάρχει ![]() άμμος / πλήρωσης εκ νέου και πιο άμμο άμμο ![]() 2 USB .1 ομιλητή jack 1 mic jack ![]() τα πολύ σκληρά για να σας δείξει πόσο ωραία τα χρώματα έχει αποξηραμένα όπως συνηθίζει μου κάμερα εμφανίζει τόσο ως dark.i θα προσπαθήσει αργότερα στην οικοδόμηση δεν μπορείτε να δείτε τα τελικά παλτό της βαφής ακόμα θα Re παλτό περίπου 7 φορές περισσότερο στη συνέχεια μια σαφές gloss από πάνω του για να το προστατεύσουν ![]() Morrow κοπή δύο παράθυρα στο εσωτερικό των θυρών και ο ψεκασμός των λευκών περίπτωση καθώς θα Λάμψη πορφυρό / μπλε colure όταν UV cathrods installed.should όμορφη με πράσινο καλώδιο UV sleeving και πράσινο UV watercooling σωλήνες
__________________ |