![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
ok pa moj nov graditi do kraja za ljetni izgled unutrašnjosti slučaju svibanj Chanel kao imam nove ideje, ali izvana će ostati iste ono ja sam koristeći 2 kule u punoj veličini 4 120mm Akasa obožavatelji sa noze pinete 2 male obožavatelja (ne ne veličini )pleksi prozoru je slučaj biti rupa na kotačima kao tako velika! watercooling sve uključujući ovna! kom će se zamjenjuju stari moj, zbog koje trebaju nadogradnju će biti barem 4 500GB HDD 2 napajanje jedan za sustav 750w i jedan 300w za navijače cathrods i ispred 7inch LCD zaslon samo (LCD 7inch nije glavni monitor!) u strani ploče će biti zamijenjen s punoj veličini vrata na zglob i puno rupa sprayed gloss crno. taj sve moje ideje na minite doo, ali i promijeniti ono što je izgraditi ide naprijed kao bolja ideja proljeće kao i izgraditi Neko može reći ovom slučaju je preko vrha i prevelika, ali taj što sam težio preko vrha ![]() komponente još nisu poznati, kao i luka koja je dobila far.going na consintrate o slučaju prvi. će biti puno tijelo filer i brušenje još JA htijenje pošta leđa sa slikama i video zapise, kao i za izgradnju thoses interasted ideje su dobrodošli asoizgleda abit getto na min ali kad sam početi punjenje i miješanje, sve u njemu bi trebao izgledati ovako dizajn neki više slika u izgradnji tako daleko ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je ono što ste pozvali projekt. Čuvaj nas ažuriran.
| |||
| |||
| će učiniti sve ostalo je obožavatelje i pleksi su na nalog ebay
__________________ |
|
| |||
| |||
| tht izgleda ozbiljno slatka! ljubomoran! ![]() pravedan znatiželjan thooo, fanovi su ti sisa u zrak, ili pušemo? n također, rekao je u monitor 7inch nije glavni ur 1, kinda small ako je to! znati u gonna ga koristiti umjesto za? Mislim ive pravedan bio nadahnut da izgrade svoje slučaju sada |
|
| |||
| |||
| hvala:) yerr prednje obožavatelji će se puše u leđa i one pušemo. 7inch ekranu će se koristiti za prikaz sustava temps / system info. kažem idite na to! sam sagradio 3 običaj slučajevima up2 sada. njen tako lako pružiti vaš pacijent
__________________ |
|
| |||
| |||
| Ovo izgleda Awesome! Nisam vidio ovako prilagođeni prije. |
|
| |||
| |||
| To je prilično cool. Nisu mogli pomoći, ali primijetili WC u strani slike. Zgrada u WC?
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Da sam ja zapravo Nemam ELS su kao što sam i dalje živjeti u svom domu i povratak u vojsci krajem ljeta, tako da trebam ići dalje s tim imam tijelo popunjavanje dva dana toliko stopljen u prednjem sada dobro nakon iv writin ovaj Postavljanje slike uskoro
__________________ |
|
| |||
| |||
| kotlet prednje da mi daju pristup montažu ljubitelje iznutra slučaju ![]() izglađen rupa na prednjim i priključen na prednjoj (Jeste li shvatili postoji speaker pokriva? ![]() ![]() Ispred opet ispunjena velika praznina u njemu a ja ću biti montiranje USB i audio u nju (srednji dno) ![]() ![]() ![]() Čekamo filer za postavljanje pijeska i onda ponovno punjenje su njegove kao što ponekad je potrebno dobiti mjehurići ukupni trošak do sada £ 4 (tijelo za popunjavanje) i stavi oglas na lokalnom rabljenih website molba za sve pc geeks donirati bilo uglavnom slučajevima i Bog učini moj telefon zvoni lol zauzvrat sam ih zadržati u toku s izgraditi i bili su više nego sretni da nam pomogne out (geeks budu zajedno, mislim ;-)
__________________ |
|
| |||
| |||
| pa sam nazad:) i dalje učitava napraviti ali njeno dobivanje postoji ![]() pijesak / ponovno punjenje i pijesak pijesak ![]() 2 usb ,1 speaker jack 1 mikrofonom utičnica ![]() svojim vrlo teško pokazati koliko je lijepa boja ima sušena kao moj fotoaparat navika pokazati kao njegovo dark.i tako će pokušati kasnije u izgradnji na kojem se prikazuje ne završite kaput boje još će se ponovno premazati oko 7 više puta zatim vedro zagladiti ga zaštititi ga ![]() Sutradan dva rezanje prozora u vrata i prskanje unutar slučaju bijela kao Internet htijenje sjaj crveno / plavi colure kada UV cathrods installed.should izgledati lijepo sa UV zeleni kabel čarapa i zelena UV cijevi watercooling
__________________ |