![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
OK így új build befejezni a nyári tördelésére belül az esetben a változást már az új ötletek, de kívülről is marad amit én használok 2 teljes méretű tornyok 4 120 mm AKASA ventillátorok a noze kúp 2 kis ventilátorok (Ne nem a méret )perspex ablak A lyuk esetében kerül sor, mivel a kerekek oly nagy! watercooling mindent beleértve a ram! PC lesz a régi helyett egy miatt szorulnak frissítésre lesz legalább 4 500GB HDD 2 tápegység a rendszer egy 750W és egy 300W a rajongók cathrods és az első 7inch LCD képernyőt csak (7inch lcd nem a fő monitor!) a oldalfalakra fogja helyettesíteni a teljes méretű ajtót a csuklópánt és a lyukat sok szórt fényű fekete. thats minden ötletem a minite de doo változtatni a dolgokat, mint a fordítás halad előre a jobb ötleteket tavasszal fel építettem Egyes mondjuk ebben az esetben a felső és az túl nagy, de amit mi vagyok célja a lap tetejére ![]() közelebbről nem ismert még, mint én havent got, hogy far.going hogy consintrate az első eset. lesz sok szervezet és Filer homokoló még I will post vissza a képeket és a videókat, mint én építhessék thoses interasted ötletek welcome asoúgy néz ki, Abit getto a min, de mikor én kezdetét kitöltésével és keverési mindent meg kell kinéznie a tervezési néhány kép a build eddig ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez az, amit úgy hívnak a projektet. Keep us updated.
| |||
| |||
| fog tenni a többi rajongó perspex és van, hogy az eBay
__________________ |
|
| |||
| |||
| THT néz komolyan édes! féltékeny! ![]() csak kíváncsi thooo, azok a szurkolók szopogatásra levegőt, vagy fúj ki? n is, és szólt a 7inch monitor nem ur 1 fő, ha kicsit kisebb volt! wot u fogja használni a helyett? Azt hiszem, most ive inspirálta, hogy a saját esetében, most |
|
| |||
| |||
| köszi:) yerr a rajongók elé kerül fúj, és a hátsó is fúj ki. 7inch képernyőn fogják használni, hogy rendszer temps / system info. Azt mondom, hogy megyek! Most 3 egyéni esetekben up2 most. az olyan könnyű, hogy a beteg
__________________ |
|
| |||
| |||
| Ez néz félelmetes! Nem láttam a szokás, mint ilyet. |
|
| |||
| |||
| Ez nagyon klassz. Nem tudtam segíteni, de a WC-nyilatkozat az oldalán a képet. Building a WC?
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| igen én vagyok valójában Én nem voltak ELS még mindig élnek, mint otthon, és a vissza a hadsereg nyár végéig így van szükség, hogy mozogj ennek megvan szervezet betöltőnyílást kétnapos így keverőlétesítmény az első most is ez után a IV writin elküldeni a képet hamarosan
__________________ |
|
| |||
| |||
| CHOP az első, hogy a nekem való beszerelése a rajongók belső ügy ![]() simított lyukak elejére, és ahhoz az első az (nem tudod ott hangszóró kiterjed? ![]() ![]() elején újra tölteni egy nagy szakadék van, és én leszek mounting USB & audió bele (középen alul) ![]() ![]() ![]() Filer várta, hogy majd a homok, és újra betöltőnyílást volt szükség, hogy néha kap, amit a buborékok összköltsége eddig £ 4 (body betöltőnyílást) Én egy hirdetést egy helyi használt honlapon kér minden pc Geeks adományozására semmit főleg esetekben és Isten nem csörög a telefonom lol cserébe i megőrzésüket legfrissebb épít, és ezek több mint szívesen segítene (Geeks Maradjunk együtt azt hiszem ;-)
__________________ |
|
| |||
| |||
| Én is vissza:) továbbra is betölti a teendő, de nem kapok ![]() homok / Re betöltőnyílást és homok homok ![]() 2 USB ,1 hangszóró 1 mikrofon jack aljzat ![]() nagyon kemény, hogy mutassa meg, hogy milyen szép a festék már száraz lesz, mint a kamera szokás megmutatom mivel így dark.i megpróbálja később a épít, hogy Ön nincs kész festékréteg még folyik, hogy kabát körülbelül 7-szer több, akkor a fény derült rá, hogy megóvja a ![]() Holnap két vágás ablakok és az ajtók belsejét permetezés esetében fehér, mivel Glow lila / kék colure ha uv cathrods installed.should kinézni UV zöld kábel Sleeving és zöld uv watercooling csövek
__________________ |