![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
אישור כדי לבנות אזור חדש כדי לסיים את הקיץ את מתווה בתוך העניין של שינוי כמו חדש יש לי רעיונות אך מחוץ יישאר אותו הדבר מה אני משתמש 2 מגדלי בגודל מלא 4 120mm Akasa עם אוהדים noze cones 2 אוהדים קטן (לא, לא את גודל )חלון פרספקס החור מקרה יהיה על גלגלים כמו שלה כל כך גדול! רם watercooling כולל הכל! PC יהיה להחליף את הישן אחד בשל צורך שדרוג יהיה לפחות 4 500GB HDD 2 החשמל עבור מערכת 750w אחד ואחד 300w עבור אוהדים cathrods ו 7inch מול מסך LCD בלבד (7inch LCD אינו הראשי לפקח!) את הצד לוחות יוחלף עם דלת בגודל מלא על ציר ואת החור השחור לבאר הרבה מרוסס. thats כל הרעיונות שלי בבית אבל אני דו minite לשנות דברים כמו לבנות הולך קדימה כמו רעיונות טובים יותר להצטמח שאני לבנות חלק אומרים שאולי זה מקרה היא במהירות גדולה מדי ו thats אבל מה מכוון למעלה הדף ![]() רכיבים לא ידוע עדיין כמה שאני havent הבנת far.going כדי consintrate על המקרה הראשון. הולך להיות הרבה filer הגוף ואת עדיין sanding אני מוכן לכתוב בחזרה עם תמונות וקטעי וידאו גם לבנות עבור thoses interasted ברוכים הבאים שהרעיונות asoזה נראה abit getto לעבר דק אך כאשר אני מתחיל מילוי blending אותו ואת כל זה צריך להיראות כמו עיצוב עוד כמה תמונות של לבנות עד כה ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה מה שנקרא פרויקט. שמור אותנו מעודכנים.
| |||
| |||
| יעשה את שאר אוהדים ו פרספקס על הסדר מ eBay
__________________ |
|
| |||
| |||
| tht נראה רציני מתוק! מקנא! ![]() פשוט סקרן thooo, הם אותם אוהדים יניקה אוויר, או השבה החוצה?? בנוסף, N, U אמר 7inch מוניטור לא ur הראשי 1, די קטן, אם זה היה! wot U מתכוון להשתמש בו עבור במקום?? אני חושב ive רק היה השראה לבנות במקרה שלי עכשיו |
|
| |||
| |||
| תודה:) yerr הקדמי אוהדים יהיה נפוץ ואילו האחורי אלו נשוב החוצה. 7inch מסך ישמשו כדי להציג מערכת temps / מערכת מידע. אני אומר לך על זה! אני בנוי 3 Custom המקרים up2 עכשיו. את כל כך קל לספק את החולה
__________________ |
|
| |||
| |||
| זה נראה מדהים! לא ראיתי את זה מותאם אישית כמו בעבר. |
|
| |||
| |||
| זה די מגניב. אין אפשרות לעזור, אבל להבחין בשירותים של צד של התמונה. הבניין בשירותים?
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| כן אני באמת אין לי היו els שאני עדיין גר בבית של הגב בצבא סוף הקיץ אז אני צריך להזדרז עם זה יש לי יום שני הגוף מלוי כך blending מקדימה כעת גם לאחר IV writin זה לפרסם תמונה בקרוב
__________________ |
|
| |||
| |||
| לקצוץ הקדמי לתת לי גישה כנה את אוהדי בתוך התיק ![]() smoothed על חורים מול בצירוף מול ב (האם יש רמקול realise מכסה? ![]() ![]() שוב מול מלא גדול הפער בו ואני יהיה הרכבה של USB & Audio לתוך זה (באמצע התחתון) ![]() ![]() ![]() מחכה filer להגדיר מחדש אז חול מלוי הצורך שלה היו כפי שאתה מקבל לפעמים בועות העלות הכוללת עד כה £ 4 (הגוף מלוי) שמתי פרסומת מקומית על יד שניה האתר מבקש כל PC Geeks לתרום משהו בעיקר במקרים ואת אלוהים עשה לי את הטלפון מצלצל LOL בתמורה אני שומר אותם עד היום עם לבנות והם היו יותר שמחים לעזור לנו (Geeks מקל ביחד אני חושב ;-)
__________________ |
|
| |||
| |||
| כך בחזרה AM:) עדיין המון לעשות אבל להגיע לשם ![]() חול / מחדש מלוי חול ועוד חול ![]() 2 USB .1 שפת אם ג 'ק ג' ק 1 mic ![]() את מאוד קשה כדי להראות לך כמה נחמד רק את צבע יש מיובש כמו מצלמה הרגל שלי להראות לך כמו שלה כל כך dark.i ינסה מאוחר יותר על מנת להראות לך לבנות לא סיימו המעיל של צבע עדיין הולך לחזור עוד על המעיל 7 פעמים יותר אז ברור לחפות על זה כדי להגן עליה ![]() שני בוקר גזירה החלונות ואת הדלתות הריסוס בתוך מקרה של לבן כפי שהיא תהיה לחור של סגול / כחול colure כאשר UV cathrods installed.should נראה טוב עם UV כבל sleeving ירוק ירוק UV watercooling פייפס
__________________ |