![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Gerai, kad mano naujos statybos su apdaila vasaros išdėstymas viduje atveju gali pasikeisti, turiu naujų idėjų, o ne liks tos pačios Ką aš naudoju 2 pilno dydžio bokštų 4 120mm Akasa ventiliatoriai su Nôze spurgų 2 maži ventiliatoriai (nėra jokių dydžio )Perspex langą Hole atveju bus ant ratų, kaip jos toks didelis! Watercooling viskas taip avinas! PC bus pakeisti savo senąjį dėl kuriems reikia atnaujinti ten bus bent 4 500GB HDD 2 maitinimo vienos sistemos 750W ir vienas 300W gerbėjai cathrods ir visą 7inch LCD ekranas (tik 7inch LCD nėra pagrindinis stebėti!) šonai bus pakeisti visą dydį durų ant vyrių ir skylė aikštelė purškiamas blizgesys juodas. Thats visas mano idėjas minite, bet aš doo keisti dalykai kaip sukurti važiuoja į priekį, nes geresnių idėjų želti kaip aš statyti Kai kurie gali pasakyti, šiuo atveju daugiau į viršų, ir per didelis, bet thats what am siekiame per viršų ![]() komponentai nėra žinoma, kaip i havent got that far.going į consintrate dėl bylos pirma. bus kūno Failai aikštelė ir šlifavimas dar Aš po nugaros nuotraukas ir vaizdo įrašus kaip aš kurti thoses interasted idėjos Aso Sveikiatrodo ABIT Getto ne min, bet kai aš pradedu pildymo ir maišymo viskas joje turi atrodyti dizainas kai daugiau nuotraukų statyti iki šiol ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai, ką vadiname projektą. Informuoti mūsų.
| |||
| |||
| padarys ir ventiliatoriai poilsio ir Perspex yra pagal užsakymą iš eBay
__________________ |
|
| |||
| |||
| THT atrodo rimtai sweet! pavydus! ![]() just curious thooo, yra tie ventiliatoriai čiulpti oro, arba Blowing out? N taip pat, ir pasakė 7inch stebi ne gimęs pagrindinėje 1, kinda nedideliu, jeigu jis buvo! WOT u gonna jį naudoti vietoj? Manau IVE tik įkvėpė sukurti savo atveju dabar |
|
| |||
| |||
| Ačiū:) yerr visą gerbėjai bus pūtimo ir atgal tuos Blowing out. 7inch ekranas bus naudojamas norint parodyti sistemą temps / Sistemos informacija. I say go for it! zbudowałem 3 Custom atvejais up2 dabar. jos taip lengvai užtikrinti savo pacientui
__________________ |
|
| |||
| |||
| Tai atrodo awesome! Aš mačiau, kaip paprotys prieš. |
|
| |||
| |||
| That's pretty cool. Negaliu padėti, bet pranešime į paveikslėlį pusėje tualetas. Building tualetas?
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Taip, aš esu iš tikrųjų Neturiu buvo prieinamas kaip aš vis dar gyvena savo namuose ir grįžti į armiją pabaiga vasarą taip, kad turiu gauti perkelti į šią aš įstaiga užpildo dviejų dienų, kad maišymas prieš dabar jau po IV writin šio paštu vaizdą greičiau
__________________ |
|
| |||
| |||
| pjaustyti priekio duoti man susipažinti su tvirtinimo korpuse ventiliatorių ![]() išlyginti skyles ant priekinių ir pridedamas fronto (Ar jūs suprantate, yra garsiakalbis apima? ![]() ![]() priekyje vėl užpildyti didelė spraga, ir aš būsiu montavimas USB & Audio į jį (viduryje apačioje) ![]() ![]() ![]() laukia failų nustatyti po smėlio ir vėl užpildu buvo jos reikalingi kaip jums kartais gauti burbuliukai visų išlaidų šiol £ 4 (kūno užpildas) įdėti reklamos vietos antra vertus svetainėje prašo visų PC Geeks dovanoti ką nors iš esmės atvejais Ir Dievas padarė mano telefono skambutis lol mainais aš nuolat juos atnaujina su statyti ir jie buvo daugiau nei laimingi galėdami padėti mums atsisakyti (Geeks Aklai aš manau ;-)
__________________ |
|
| |||
| |||
| Ir aš atgal:) dar apkrovų daryti, tačiau jos vis nėra ![]() smėlis / pakartotinio užpildymo ir smėlis smėlis ![]() 2 USB ,1 garsiakalbio Jack 1 mikrofono lizdas ![]() jo labai sunku parodyti tik kaip gražus dažai turi džiovintų kaip mano fotoaparatas papratimas parodyti, kaip jos taip dark.i bandys vėliau pastatyti jums parodyti ne gatavo dažų sluoksnis dar ketina vėl sluoksnis apie 7 kartus, tada aišku Koloryzować jį apsaugoti jį ![]() du rytoj pjaustymo langų durų ir lėktuvų viduje atveju, baltos, kaip ji bus glow purpurinė / mėlyna colure kai UV cathrods installed.should atrodyti malonus su UV žalia kabelis Sleeving ir žalia UV Watercooling vamzdžiai
__________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nauji forumai:) Custom Build Pagalba | joshua1432 | General Hardware Chat | 2 | Lapkritis 24, 2009 11:33 |
| Atėjo laikas sukurti savo pasirinktinį PC | Razer | General Hardware Chat | 6 | Kovas 25, 2009 12:21 |
| CUSTOM COMPUTER Byla Pagamintas iš Plexi Stiklas | atthelefthandovgod | Cases & Power Supplies | 3 | Kovas 23, 2009 12:16 |
| Klausimas apie oro srauto į Custom byla | Fendulon | Cases & Power Supplies | 25 | Kovas 20, 2009 13:19 |
| Individualizuotos statyti konsultacijos | Luke21 | General Hardware Chat | 3 | 4 sausis 2008 13:16 |
| Temos įrankiai | |
| |