mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

Mans Custom Pc Case Build

Reply

Thread Tools
Old Februāris 6, 2009, 17:51
Donors Group

ok, lai manu jaunu objektu būvniecību pabeigt par vasaras izkārtojums iekšpusi gadījumā var mainīties i ir jaunas idejas, bet ārpus paliks tajā pašā

ko es lietoju

2 pilna izmēra torņi
4 120mm Akasa ventilatoru ar noze konusi
2 mazas fans (nav ne izmēru)
Perspex logu

caurums lieta tiks uz riteņiem, jo tā tik lielas! watercooling viss ieskaitot ram! pc būs aizstāt mana vecā dēļ nepieciešams uzlabot tur būs vismaz 4 500GB HDD 2 barošanas viens 750W sistēma un viens 300W ventilatoriem cathrods un priekšējo 7inch LCD ekrāns tikai (7inch lcd nav galvenais kontrolēt!) sānu paneļos tiks aizstāts ar pilna izmēra durvis uz eņģēm un atveri daudz apsmidzina gloss black. thats visas manas idejas minite bet i doo izmainīt, kā veidot iet uz priekšu, jo labāku ideju sacelties kā i veidotu

daži varētu teikt, šī lieta ir virs augšējās un pārāk liels, bet thats what am, kuru mērķis ir virs tops

komponentus, kas nav zināms vēl kā i havent got ka far.going uz consintrate par lietu pirmo. būs daudz ķermeņa filer un slīpēšanas vēl

Es post atpakaļ ar attēliem un video, kā es celt thoses interasted idejas ir Aso welcome
tas izskatās ABIT getto pie min, bet kad es sāku iepildīšanas un sajauc to visu būtu jāizskatās dizains
daži vairāk bildes veidot līdz šim

Mana sistēma: P * L * * Z * M *

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
RAM Operatīvā atmiņa:
1,50 GIG DDR
Graphics Card (s):
256MB PCI G-force
Sound Card:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB WESTERN DIGITAL's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
pasūtījuma gadījumā un 650W PSU
Dzesēšana:
DIY gaisa dzesēšanu Heatsink
Tīkla / Internets:
neapstrādāta 50Mbps
Monitor (s):
ACER 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Loga 7 Ultimate
Old Februāris 7, 2009, 03:47
Administrator Group

Tas ir tas, ko tu zvanu projektam. Keep us updated.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Februāris 7, 2009, 05:48
Donors Group

veiks pārējo ventilatoriem un Perspex ir pēc pasūtījuma no ebay

Old Februāris 7, 2009, 16:25
Loceklis

THT izskatās ļoti salds! greizsirdīgs!

vienkārši ziņkārīgs thooo, ir tie, ventilatori nepieredzējis gaisu vai pūš ārā??
n arī, u teica 7inch monitors nav ur galvenais 1, kinda nelielu, ja tas bija! wot u gonna izmantot to vietā?

Es domāju, ka IVE tikko iedvesmu veidot savu lieta tagad
Old Februāris 7, 2009, 20:05
Donors Group

thanks:) yerr priekšā faniem būs putu un atpakaļ tiem putu out. 7inch ekrāns tiks izmantoti, lai parādītu sistēmas temps / system info.

es saku iet par to! Man būvētas 3 custom gadījumos up2 tagad. tās tik vienkārši norādot savu pacientu

Old Februāris 7, 2009, 22:53
Donors Group

Tas izskatās awesome! Es neesmu redzējis kā šis pasūtījuma iepriekš.
Old Februāris 10, 2009, 03:09
Donors Group

That's pretty cool.
Nevarēja palīdzēt, bet paziņojums tualete pusē attēlu. Ēkas tualetē?
Old Februāris 10, 2009, 05:24
Donors Group

jā, es esmu patiešām Man nav tika els kā es vēl joprojām dzīvo mājās un atpakaļ armijas vasaras beigām, lai man ir nepieciešams, lai iegūtu pāriet uz šo i got ķermeņa pildvielas diviem dienā, tā sajaucot priekšā tagad arī pēc iv writin šo post attēlu drīz

Old Februāris 10, 2009, 08:14
Donors Group

karbonāde priekšā dot man pieeju uzstādīšanas iekšpusē gadījumā ventilatori

jānormalizē caurumu priekšā un pievieno priekšpusē (DID Jūs saprotat, ka valoda ietver?

priekšā atkal piepilda lielas atšķirības tajā, un man būs montāža USB & audio vērā tā (vidū apakšējā)

gaida filer lai pēc tam smiltis un atkārtotas uzpildīšanas bija tā vajadzīga kā tu dažreiz saņemt burbuļi
kopējās izmaksas, ciktāl £ 4 (body pildvielas)
man reklāma uz vietējo lietotām mājas prasot visiem pc geeks ziedot kaut ko galvenokārt gadījumos
un Dievs mans telefons zvana lol pretī es tos saglabāt līdz brīdim, būvēt un tie bija vairāk nekā priecīgi palīdzēt mums out (geeks stick kopā es domāju ;-)

Old Februāris 16, 2009, 11:22
Donors Group

tā esmu atpakaļ:) vēl kravu darīt, bet tā tur nokļūt

smilšu / atkārtotas uzpildīšanas un smiltis smilšu

2 usb ,1 speaker jack 1 mic jack

tās ir ļoti grūti parādīt, cik jauka krāsa ir kaltētas, mana kamera paradis jums parādīt, kā tās tā dark.i centīšos vēlāk celt, lai parādītu jums nav pabeigta krāsas kārtu vēl gatavojas atjaunot apvalks aptuveni 7 reizes pēc tam dzidrs spīdums pār to, lai aizsargātu to

divas rīt griešana logiem durvīm un padeves iekšpusē lietas balta kā tas Glow violets / zils colure kad uv cathrods installed.should izskatās jauki ar UV green kabeli Sleeving un zaļā uv watercooling caurules

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.