![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
ok to mój nowy budować, aby zakończyć na lato układ wnętrza przypadku może się zmienić, bowiem mam nowe pomysły, ale na zewnątrz pozostanie ten sam co ja jestem przy pomocy 2 w pełnym rozmiarze wieże 4 wentylatory 120mm Akasa z noze szyszki 2 małe wentylatory (nie nie rozmiar )Perspex okno otwór przypadku będzie na kołach, tak jak jego wielki! Watercooling wszystko w tym baran! pc będzie zastąpienie mojego starego z powodu konieczności aktualizacji będzie co najmniej 4 500GB HDD 2 zasilanie jedna dla systemu 750w i jeden 300W dla kibiców cathrods i ekran LCD przed 7inch tylko (7inch LCD nie jest głównym monitora!) w boczne panele zostaną zastąpione w pełnym rozmiarze drzwi zawias i otworem partii opryskiwanego czarnym połysku. thats wszystkie moje pomysły na minite ale doo zmienić rzeczy jak budować idzie do przodu jak lepsze pomysły na wiosnę i jak budować niektórzy mogą powiedzieć tym przypadku w górę i zbyt duża, ale thats what am mające ponad góry ![]() elementów nie wiadomo jeszcze, jak i havent got that far.going do consintrate w przypadku pierwszego. będzie dużo ciała Filer i piaskowania jeszcze Będę z powrotem po zdjęcia i filmy, jak i budowania thoses interasted pomysły są mile widziane asoabit Getto wygląda na min, ale kiedy zaczynam napełniania i mieszania w to wszystko powinno wyglądać projekt kilka zdjęć z zbudować tak daleko ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| That's what you call projektu. Zachowaj nas zaktualizowane.
| |||
| |||
| zrobi resztę fanów i Perspex są na zamówienie z eBay
__________________ |
|
| |||
| |||
| tht wygląda poważnie słodkie! zazdrosny! ![]() just curious thooo, są wentylatory ssące powietrze lub dmuchanie obecnie? n również u powiedział 7inch monitora nie jest głównym ur 1, kinda małe, jeśli została ona! wot u gonna go używać zamiast do? Myślę ive właśnie zainspirowało do tworzenia własnej przypadku teraz |
|
| |||
| |||
| thanks:) yerr przedniej fani będą dmuchanie w te i z powrotem dmuchanie obecnie. 7inch ekranie będą wykorzystywane do wykazania systemu temps / systemu informacji. Mówię Go for it! I zbudował 3 niestandardowych przypadkach up2 teraz. jej tak łatwo, podając pacjenta
__________________ |
|
| |||
| |||
| To wygląda awesome! I haven't seen niestandardowy takiego. |
|
| |||
| |||
| That's pretty cool. Nie można pomóc ale zauważ toalety w stronę obrazu. Budynek w toalecie?
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Tak, rzeczywiście jestem I nie były pokaż jak i nadal żyje w domu i powrót w wojsku koniec lata i tak trzeba się przejść z tym mam ciała wypełniacza dwa dni do przodu, tak mieszania się również po tym iv writin opublikować zdjęcie wkrótce
__________________ |
|
| |||
| |||
| chop przodu dać mi dostęp do montażu wentylatorów wewnątrz przypadku ![]() wygładza otwory w przedniej i załączony do przodu (w ty sobie nie obejmuje głośników? ![]() ![]() przodu ponownie wypełnić lukę w duży i będę montażu USB i audio w nim (w środku na dole) ![]() ![]() ![]() czeka na Filer aby następnie piasek i ponownego napełniania były jej potrzebne, jak czasami dostać pcherzyki Całkowity koszt tej pory £ 4 (organ wypełniacz) i umieścić ogłoszenie w lokalnej drugiej stronie z prośbą do wszystkich PC geeks oddających niczego głównie spraw i Bóg mój telefon pierścień lol w zamian i zachować je na bieżąco z budowania i były one bardziej niż szczęśliwy, aby pomóc nam obecnie (geeks trzymać się razem, myślę ;-)
__________________ |
|
| |||
| |||
| więc jestem z powrotem:) nadal ładuje zrobić, ale jego Dojazd ![]() piasek / ponownego napełniania piaskiem i piasek ![]() 2 gniazda USB ,1 głośnika 1 gniazdo mikrofonu ![]() jej bardzo ciężko, aby pokazać, jak miło farba ma suszone jako mojego aparatu wont pokazać jej tak dark.i spróbuje później w budowaniu pokazać nie zakończył jeszcze warstwa farby będzie ponownie płaszcz około 7 razy a następnie jasne połysku ponad to, aby chronić je ![]() Jutro dwa cięcia okien w drzwiach i natryskiwania wewnątrz przypadku białe jak będzie Glow fioletowa / niebieski colure gdy uv cathrods installed.should miło patrzeć z uv zielony kabel sleeving i zielony uv Watercooling rur
__________________ |
![]() |
|
| Zakładki |