mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Meu de Pc Cauza Build

Reply

Thread Tools
Old 6 februarie 2009, 17:51
Grupul de donator

Default Meu de Pc Cauza Build

ok deci noul meu construi pentru a termina de vara aspectul interior de caz se pot schimba ca i-au idei noi, dar în afara va rămâne aceeaşi

ceea ce sunt, utilizând

2 turnuri de la dimensiunea întreagă
4 120mm Akasa fani cu noze conuri
2 mici fani (nu, nu de dimensiunea)
plexiglas fereastra

gaura caz va fi pe roţi, ca o atât de mare! watercooling totul inclusiv berbec! PC-ul va fi înlocuieşte vechiul meu o cauza au nevoie de un upgrade de acolo va fi la cel puţin 4 500GB HDD 2 surse de alimentare pentru un sistem de 750w si o 300W pentru fani cathrods şi faţă 7inch ecran LCD numai (7inch LCD nu este un monitor principal!) de panourile laterale vor fi înlocuite cu un format complet pe o uşă şi balama gaura mult pulverizate luciu negru. Thats toate ideile mele, dar la minite i doo schimba lucrurile aşa cum a construi merge mai bine ca înainte de idei primavara ca i construi

unii ar putea spune acest caz este de peste partea de sus şi prea mare, dar ceea ce am thats vizand pentru mai mult de partea de sus

componente nu se cunoaşte încă aşa cum i-am havent că far.going la consintrate pe primul caz. mergi la a fi o mulţime de corp filer şi încă slefuire

i va posta inapoi cu fotografii şi înregistrări video pentru ca i construi thoses interasted idei sunt etc Bine ati venit
Se pare abit getto la min, dar când am început umplere sau de amestec, totul în el ar trebui să arate ca la proiectarea
unele mai multe imagini de la construi până în prezent

Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A

Procesor (e):
2.34GHZ overclockate! Athlon64 3000 +
Plăci de bază:
Asus
Memorie RAM:
1.50 DDR gig
Placă grafică (e):
256MB PCI G-Force
Placă de sunet:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (e):
1-80GB 1-120GB western digital al
Optical Drive (e):
pionier al DVD-RW
Cauza / PSU:
personalizat de caz & 650w PSU
Răcire:
DIY racit cu aer radiator
Network / Internet:
50Mbps virgin
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Sistem de operare (e):
Window's 7 Ultimate
Old 7 februarie 2009, 03:47
Administrator Group

Asta e ceea ce-ai spune unui proiect. Păstraţi-ne actualizat.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 7 februarie 2009, 05:48
Grupul de donator

va face restul de fani si plexiglas sunt pe ordinea de la ebay

Old 7 februarie 2009, 16:25
Grupul de stat

tht pare grav dulce!!! gelos!!

doar curios thooo, sunt cele fani suptul în aer, sau care suflă afară??
n, de asemenea, şi a spus că monitorul nu este 7inch ur principală 1, destul de mici, în cazul în care acesta a fost! wot u-l va folosi în loc de??

Cred că doar ive fost inspirat de a construi propriul meu caz acum
Old 7 februarie 2009, 20:05
Grupul de donator

multumesc:) yerr fata fanilor va fi suflat în spate şi cele care suflă afară. 7inch ecran va fi folosit pentru a arăta sistem de temps / sistem de informaţii.

Eu zic du-te de ea! eu am construit 3 personalizat cazuri up2 acum. ei aşa de uşor vă oferă pacientului

Old 7 februarie 2009, 22:53
Grupul de donator

Acest lucru arata minunat! Nu am văzut una ca asta, înainte de personalizat.
Old 10 februarie 2009, 03:09
Grupul de donator

Asta e destul de cool.
Ajuta, dar nu a putut fi observaţi la toaletă, în partea laterală a imaginii. Clădirea în toaletă?
Old 10 februarie 2009, 05:24
Grupul de donator

da eu sunt de fapt Nu am nici ca i s-au ELS încă vii acasă şi din nou în armată sfârşitul verii, aşa că am nevoie pentru a obţine o mutare cu privire la acest organism de umplere Am două zile atât de amestec din faţă în prezent şi după iv scrie această publicat o fotografie în curând

Old 10 februarie 2009, 08:14
Grupul de donator

da o lovitură în faţă să-mi dea acces la montarea de ventilatoare in cazul

lins găurile de pe faţă şi ataşat în faţă pe (i-ai dat seama acolo vorbitor acoperă?

fata umplut din nou un mare decalaj în ea şi i se va montare USB & audio în acesta (de mijloc de jos)

filer de aşteptare pentru a stabili apoi nisip şi suntem de umplere au fost nevoie ca tu sa te uneori bule
Costul total măsura £ 4 (organism de umplere)
am pus un anunţ pe un site-ul local la mâna a doua, solicitând toate PC fie utilizatori avansaţi pentru a dona ceva în principal de cazuri
şi Dumnezeu a făcut telefonul meu inel lol în schimb i le ţine la curent cu construi şi au fost mai mult decât fericiţi, pentru a ajuta-ne (fie utilizatori avansaţi uniţi cred ;-)

Old 16 februarie 2009, 11:22
Grupul de donator

sunt atât de spate:) încarcă în continuare să fac, dar sa obţinerea acolo

nisip / re de umplere şi de mai multe nisip nisip

2 USB .1 vorbitor Jack 1 Mic Jack

sale foarte greu să-ţi arăt cât de frumos vopseaua sa uscat ca obiceiul meu de camera ca sa-ti arat asa de dark.i va încerca mai târziu, în a construi pentru a arăta că nu terminat strat de vopsea încă o să ai haină de aproximativ 7 mai multe ori, apoi a clar treacă peste el pentru a proteja

a doua zi două ferestre de tăiere în uşile şi pulverizare in interiorul alb cazul în care va Glow un violet / albastru colure când UV cathrods installed.should arati bine cu UV verde cablu şi verde sleeving UV watercooling conducte

Reply

Register

Marcaje