![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
ok tak moje nové stavať na povrch pre letné alokovania vnitřku prípade sa môže zmeniť, ak majú aj nové myšlienky, ale vonku zostane rovnaký co jsem s použitím 2 plnej veľkosti veže 4 120 mm ventilátory Akasa nože s kužele 2 malé ventilátory (nie sú v žiadnej veľkosti )plexisklo okna otvoru prípade sa bude na kolesách, tak ako jeho veľký! watercooling všetko vrátane ram! PC bude nahradenie môjho starého kvôli nutnosti upgradu bude aspoň 4 500 GB HDD 2 napájanie jeden pre systém, 750W a 300w pre fanúšikov cathrods a predné 7inch LCD obrazovke len (7inch lcd nie je hlavným monitora!) Sa bočné panely budú nahradené v plnej veľkosti dvere na záves a otvorom hodně strieka lesklý čierny. To je všetko moje myšlienky na minime, ale aj doo zmeniť veci, ako je vybudovanie postúpil ako lepšie nápady na jar ako aj vybudovanie niektorí mohli povedať tomto prípade je na vrchole a príliš veľká, ale to je to, čo som s cieľom dosiahnuť na začiatok ![]() komponenty nie sú zatiaľ známe ako i havent tu far.going na consintrate o prvý prípad. Bude hodně tela Filer a pieskovačmi zatiaľ i zverejníme späť s obrázky a videá, ako aj pre vybudovanie thoses interasted ASO nápady sú vítanévyzerá to abit gett na min, ale keď som začiatkom vyplňovaní a miešania všetko by malo vyzerať designu Niektoré ďalšie obrázky z stavať tak ďaleko ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je to, čo Zavoláte projektu. Majte nás aktualizovaný.
| |||
| |||
| udělá zvyšok fanúšikov a plexisklo je na objednávku z ebay
__________________ |
|
| |||
| |||
| THT vyzerá vážne sladká! závidia! ![]() len zvedavý thooo, sú ventilátory odsávanie vzduchu, alebo vyfukovania von? n i, a povedal 7inch monitora nie je ur Hlavná 1, docela malé, ak by bolo! WOT u budeme používať na miesto? Myslím, že práve IVE bol inšpirovaný na vybudovanie vlastnej prípad teraz |
|
| |||
| |||
| vďaka:) yerr predné fanúšikovia budú vyfúknutie a zadné ty vyfúknutie von. 7inch obrazovke budú použité na preukázanie systém temps / system info. Říkám, choďte do toho! i postavené 3 vlastné prípady up2 teraz. jeho jednoduché poskytovanie vaších pacientov
__________________ |
|
| |||
| |||
| Vyzerá to úžasné! Nevidel som na zákazku, ako predtým. |
|
| |||
| |||
| To je dost v pohodě. Nemohol pomoct, ale oznámenie na toaletu po strane obrázku. Staviame na záchod?
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Áno, ja som vlastne Nemám els ako boli aj naďalej žiť doma a späť v armáde konca letných tak aj potreba dostať dál s týmto mám telo plniacemu dva dni tak miešania predné teraz i po iv tomto writin post obrázok čoskoro
__________________ |
|
| |||
| |||
| Kotleta predné dať mi prístup k montáži ventilátorov v prípade ![]() vyhladenie otvormi na prednej a pripája sa na prednej (to si uvedomíte, že reproduktorový zahŕňa? ![]() ![]() predné znova naplní veľké medzery v ňom a budem montáž USB & audio do neho (uprostred dole) ![]() ![]() ![]() čakanie na súbory nastavenia potom piesok a znovu plniacemu bola jeho potreba, ako ste sa niekedy dostať bubliny Celkové náklady zatiaľ 4libra (telo výplň) Já jsem o reklamu na miestne druhej strane webovej stránky s dotazom na všetkých PC Geeks darovať čokoľvek hlavne prípady a Boh môj telefón prsteň lol na oplátku aj udržať až do dnešného dňa sa stavať a boli viac než šťastný, aby nám pomohli ven (Geeks slepit myslím ;-)
__________________ |
|
| |||
| |||
| tak som späť:) stále načítá urobiť, ale ako sa tam ![]() piesok / re plniacemu a piesok piesok ![]() 2 usb, 1 hovorcu jack 1 mic jack ![]() veľmi ťažké ukázať vám, ako príjemné farby sa sušia ako môj fotoaparát zvyknutý ukázať ako jeho dark.i tak sa bude snažiť ďalej v budovaní ukázať vám žiadne finální vrstva farby ešte budeme znova plášť asi 7 krát viac potom jasné, zakryť ju chrániť ![]() dva nazejtří rezanie okna do dverí a vnútri rozstrekujúce prípade bielej ako je záře fialová / modrá colure keď uv cathrods installed.should príjemný vzhľad s UV zelený kábel sleeving a zelenej uv watercooling potrubia
__________________ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Noví fóra:) Vlastné Budovať Nápoveda | joshua1432 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 24.novembra 2009 11:33 |
| Je čas na vypracovanie vlastného PC | Razer | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 25. marec 2009 12:21 |
| Vlastné Počítačová Case Made Od plexi sklo | atthelefthandovgod | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 23. marca 2009 12:16 |
| Otázka o prúdenie vzduchu vo vlastnej veci | Fendulon | Prípady & Napájacie zdroje | 25 | 20. marec 2009 13:19 |
| Vlastné vybudovanie poradenstvo | Luke21 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 4. januára 2008 13:16 |
| Thread Tools | |
| |