![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
ок па мој нов градити до краја за љетни изглед унутрашњости случају мај промена као имам нове идеје, али споља ће остати исте оно ја сам помоћу 2 куле у пуној величини 4 120мм Акаса обожаватељи са нозе пинете 2 мале обожаватеља (не не величини )плекси прозору је случај бити рупа на точковима као тако велика! уатерцоолинг све укључујући овна! ком ће се замењују стари мој, због које треба надоградњу ће бити барем 4 500ГБ ХДД 2 напајање један за систем 750у и један 300у за навијаче цатхродс и испред 7инцх ЛЦД екран само (ЛЦД 7инцх није главни монитор!) у страни плоче ће бити замењен са пуној величини врата на зглоб и пуно рупа спраыед глосс црно. тај све моје идеје на мините доо, али и променити оно што је изградити иде напред као боља идеја пролеће као и изградити Неко може рећи овом случају је преко врха и превелика, али тај што сам тежио преко врха ![]() компоненте још нису познати, као и лука која је добила фар.гоинг на цонсинтрате о случају први. ће бити пуно тело филер и брушење још ЈА воља фаст леђа са сликама и видео записе, као и за изградњу тхосес интерастед идеје су добродошли АСОизгледа абит гетто на мин али кад сам почети пуњење и мешање, све у њему би да изгледа овако дизајн неки више слика у изградњи тако далеко ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је оно што сте позвали пројекат. Чувај нас ажуриран.
| |||
| |||
| ће учинити све остало је обожаваоце и плекси су на налог ебаы
__________________ |
|
| |||
| |||
| тхт изгледа озбиљно слатка! љубоморан! ![]() праведан знатижељан тхооо, фанови су ти сиса у ваздух, или пушемо? н такође, рекао је у монитор 7инцх није главни ур 1, кинд смалл ако је то! знати у гонна га користите уместо за? Мислим иве праведан био надахнут да изграде своје случају сада |
|
| |||
| |||
| хвала:) ыерр предње обожаватељи ће се пуше у леђа и оне пушемо. 7инцх екрану ће се користити за приказ система Темпс / сыстем инфо. кажем идите на то! сам саградио 3 обичај случајевима уп2 сада. њен тако лако пружити ваш пацијент
__________________ |
|
| |||
| |||
| Ово изгледа Ауесоме! Нисам видео овако прилагођени пре. |
|
| |||
| |||
| То је прилично цоол. Нису могли помоћи, али приметили УЦ у страни слике. Зграда у УЦ?
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| Да сам ја заправо Немам ЕЛС су као што сам и даље да живи у свом дому и повратак у војсци крајем љета, тако да треба да иде даље са тим имам тело попуњавање два дана толико стопљен у предњем сада добро након ив уритин овај Постављање слике ускоро
__________________ |
|
| |||
| |||
| котлет предње да ми дају приступ монтажу љубитеље изнутра случају ![]() изглађен рупа на предњим и прикључен на предњој (Јесте ли схватили постоји Спеакер покрива? ![]() ![]() Испред опет испуњена велика празнина у њему а ја ћу бити монтирање УСБ и аудио у њу (средњи дно) ![]() ![]() ![]() Чекамо филер за постављање пијеска и онда поново пуњење су његове као што понекад је потребно добити мјехурић укупни трошак до сада £ 4 (тело за попуњавање) и стави оглас на локалном половних уебсите молба за све пц геекс донирати било углавном случајевима и Бог учини мој телефон звони лол заузврат сам их задржати у току са изградити и били су више него сретни да нам помогне оут (геекс буду заједно, мислим ;-)
__________________ |
|
| |||
| |||
| па сам назад:) и даље учитава направити али њено добијање постоји ![]() песак / поновно пуњење и песак песак ![]() 2 усб, 1 Спеакер јацк 1 микрофоном утичница ![]() својим веома тешко показати колико је лепа боја има сушено као мој фотоапарат навика показати као његово дарк.и тако ће покушати касније у изградњи на којем се приказује не завршите капут боје још ће се поново премазати око 7 више пута затим ведро загладити га заштитити га ![]() Сутрадан два резање прозора у врата и прскање унутар случају бела као то воља сјај црвено / плави цолуре када УВ цатхродс инсталлед.схоулд изгледати лепо са УВ зелени кабл чарапа и зелена УВ цеви уатерцоолинг
__________________ |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нова на Форум:) Направите прилагођени Помоћ | јосхуа1432 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 24. новембар 2009 11:33 |
| Време је да се граде мој прилагођени ПЦ | Разер | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 25 март 2009 12:21 |
| Цомпутер Цасе прилагођени од Плекс стакло | аттхелефтхандовгод | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 23 март 2009 12:16 |
| Питање о проток ваздуха у цасе обичај | Фендулон | Цасес & Поуер Супплиес | 25 | 20 март 2009 13:19 |
| Цустом градити савет | Луке21 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 4 јануар 2008 13:16 |
| Тхреад Тоолс | |
| |